Remanierea Guvernului Tudose, comentata de Dragnea: Am avut o discutie cu premierul, in ianuarie vedem daca se impune o restructurare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 29, 2017 11:01

Remanierea Guvernului Tudose, comentata de Dragnea: Am avut o discutie cu premierul, in ianuarie vedem daca se impune o restructurare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca in ianuarie se va discuta despre remanierea Guvernului Tudose în sensul de a se vedea daca se impune sau nu o astfel de restructurare. Dragnea considera, pe de alta parte, că premierul Tudose nu este foarte calm, insa a punctat ca ritmul Guvernului a fost infernal in ultima perioada.

„Trebuie să vedem anul viitor dacă forma Guvernului este cea mai bună, dacă este nevoie sau nu să se procedeze la o restructurare a Guvernului, dacă da sau nu. (…) Şi am avut o discuţie cu primul-ministru, cu domnul preşedinte Tăriceanu în ianuarie să începem să discutăm dacă se impune, repet, să vedem dacă e necesar sau nu. În ianuarie vom începe discuţii serioase despre ce putem face pentru ca activitatea guvernamentală să fie şi mai bună decât a fost în această perioadă”, a spus Dragnea la România Tv.

Dragnea a precizat că activitatea Guvernului Tudose a fost una bună, iar rezultatele Executivului sunt, de asemenea, bune.

„Eu sunt mulţumit de activitatea premierului Tudose. E un tip care nu e foarte calm, sunt oameni care nu sunt foarte calmi. Pe de altă parte ritmul de muncă de la Guvern în ultimele luni a fost infernal”, a spus Dragnea.

Întrebat despre remaniere, Dragnea a răspuns: „Eu personal, nici pe premier nu l-am auzit până acum, nu am niciun element care să-mi spună că trebuie remaniat ministrul X”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.