-6.5 C
România
2 decembrie 2020
Lumea Facebook

Remus Vulpescu: Am vrut sa cresc salariile unor oameni ca Octavian Chiriac si nu mi s-a aprobat

Remus Vulpescu, fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii în Industrie si fost reprezentant al statului la Transelectrica, a scris pe pagina sa de Facebook:

Octavian Chiriac a murit astăzi de inimă. Avea 52 ani și a lucrat toată viața ca strungar în Vulcan. Salariul de 2.036 lei brut / 1.400 lei net nu îi ajungea să trăiască împreună cu familia și să își cumpere medicamente. Octavian Chiriac avea de recuperat 3.724 lei la masa credală Vulcan pentru muncă făcută și neplătită în 2013. Octavian Chiriac nu mai primea bonuri de masă de când cu insolvența Vulcan, la fel ca toți salariații Vulcan. Octavian Chiriac se simțea rău dar a venit la serviciu astăzi ca în ultimii 30 ani.

S-a îmbracat cu hainele de lucru, a mers la strung la ora 06:30, a căzut și a murit. Eforturile de a-l salva ale colegilor, ambulanței BGS și echipajului SMURD chemate de urgență nu au putut înfrânge cei 25 ani de privațiuni, nedreptăți, și nesiguranță aruncate asupra oamenilor simpli de toți guvernanții și toți acționarii și toți administratorii care și-au bătut joc de industria românească și nimeni nu a fost niciodată tras la răspundere. Ziua de astăzi îi face pe toți aceștia vinovați de moartea lui Octavian Chiriac.

Vezi aici si alte materiale din Lumea Facebook

M-am săturat. Nu sunt sigur că mai vreau să fiu calm și să îmi văd de treaba mea. Pentru că recent am vrut să cresc puțin salariile unor oameni ca Octavian Chiriac și nu mi s-a aprobat. Pentru că cineva a desființat cabinetul medical din Vulcan. Pentru că cineva a făcut concedieri colective fără să clipească. Pentru că cineva a devalizat Vulcan și nimeni nu se întreabă serios cine. Pentru că cineva a furat cu prețul îmbolnăvirii unor oameni simpli și nimeni nu spune cine. Pentru că așa este în toată țara și toată lumea tace.
Dumnezeu să-l odihnească pe Octavian Chiriac !

Stiri pe aceeasi tema

SEX ORAL. Care sunt conditiile necesare pentru ca o femeie sa o partida de sex reusita

Delia Ion

CURIOZITATI DESPRE SEX. Stiai cate raporturi sexuale intretine o femeie de la prima menstruatie pana la menopauza?

Delia Ion

Dorintele sexuale ale femeilor si barbatilor, de-a lungul vietii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult