Renate Weber: Ponta nu mai controleaza propriul partid, depinde foarte mult de altii

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 11, 2015 15:37

Renate Weber: Ponta nu mai controleaza propriul partid, depinde foarte mult de altii

Europarlamentarul Renate Weber a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta nu mai controleaza in prezent propriul partid si se preface ca nu intelege situatia in care se afla. Weber sustine ca ramanerea lui Ponta la sefia Guvernului depinde de PSD, formatiune pe care premierul nu o mai controleaza, dar si de UNPR, partid care n-a participat niciodata la alegeri.

“Premierul se face ca nu intelege cat de diferita este situatia pe care o are astazi, comparativ cu situatia la data la care a preluat mandatul. Atunci avea nu doar sustinerea partidului sau si era o sustinere totala din partea partidului sau, atunci exista USL-ul, sustinerea era mult mai mare in ceea ce priveste si numarul de voturi si de parlamentari. Lucrurile s-au schimbat foarte mult”, sustine Renate Weber.

“Astazi, Victor Ponta este premier, dar este in intregime in mainile altora, adica depinde foarte mult inclusiv in propriul sau partid de altii, nu de el, el nu mai controleaza acest partid, iar in cadrul coalitiei de guvernare, evident, depinde de bunavointa pe care o manifesta la un moment dat sau altul acel presedinte al unui partid, care niciodata n-a trecut prin vreo alegere, anume UNPR si Gabriel Oprea”, a declarat europarlamentarul Renate Weber, membra a grupului ALDE din PE, pentru RFI.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.