18.7 C
România
25 septembrie 2021
De ce mai platim contributii de sanatate cand serviciile medicale de baza nu sunt garantate de biletul de trimitere
Social

REPARTITIE REZIDENTIAT 2016. Astazi s-au facut repartitiile pe domeniul Medicina. Locuri si posturi neocupate

REZIDENTIAT 2016. Repartitia candidatilor pentru domeniul MEDICINA s-a desfasurat luni, 28 noiembrie 2016, pana la epuizarea locurilor/posturilor in limita punctajului minim de alegere – 561 puncte. Conform metodologiei de concurs, locurile si posturile ramase neocupate in urma finalizarii alegerilor vor putea fi ocupate numai printr-un alt concurs de rezidentiat. 

Repartitia candidatilor care au sustinut concursul de Rezidentiat in 20 noiembrie 2016 s-a desfasurat in zilele de 27 si 28 noiebrie 2016. La repartitie s-au putut prezenta candidatii care au obtinut un punctaj de minim 60% din punctajul maxim obtinut pentru fiecare domeniu de concurs.

REZIDENTIAT 2016. Rezultatele concursului national de Rezidentiat 2016 se confirma prin ordin al ministrului Sanatatii. Candidatii care in urma concursului nu aleg loc sau post in una din specialitatile medicale publicate la concurs, se confirma medici rezidenti medicina de familie si sustin examen de medic specialist in specialitatea mentionata dupa totalizarea a 3 ani de pregatire efectuata in calitate de medic rezident.

Iti recomandam si: Prorectorul UMF Iasi: Peste 2.000 de candidati nu vor avea loc/post. De ce rezidentii nu-si spun oficial nemultumirile

Candidatii care detin un titlu de specialist si aleg loc/post au obligatia ca in termen de 15 zile de la data incheierii contractului individual de munca pe durata determinata sau nedeterminata, dupa caz, sa depuna la Ministerul Sanatatii angajamentul de plata pentru cea de a doua specialitate.

REZIDENTIAT 2016. Plata taxei se face in lei, anual, in doua transe semestriale egale, in termen de maximum 60 de zile calendaristice de la inceputul semestrului. Neplata taxei in conditiile stipulate in angajamentul de plata atrage excluderea definitiva din programul de pregatire.

Candidatii care detin un titlu de specialist nu pot alege loc/post in specialitatea in care sunt deja confirmati prin Ordin al ministrului sanatatii.

Candidatii care obtin punctajul minim si renunta la alegerea unui loc sau post, precum si cei care se claseaza in afara numarului de locuri/posturi publicare la concurs, sunt declarati respinsi.

Locurile si posturile ramase neocupate in urma finalizarii alegerilor vor putea fi ocupate numai printr-un alt concurs de rezidentiat.

Lista locurilor si posturilor libere poate fi consultata pe site-ul rezidentiat.ms.ro.

Stiri pe aceeasi tema

Profesorii si politistii vor si ei salarii mai mari

Cristiana Petrariu Bota

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril, pazitorii oamenilor de la nastere pana la moarte, sunt cinstiti miercuri de crestini

Ioana Badulescu

DNA trage un semnal de alarma dupa decizia CCR in cazul Iohannis-Kovesi: Ar putea fi afectata independenta magistratilor

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult