Sedinta de Guvern a fost amanata. Ce spune Biroul de presa al Guvernului
Politica

Reprezentantii Dacia Renault au discutat la Guvern posibilitatile de dezvoltare a investitiilor in Romania

Prim-ministrul Mihai Tudose a analizat ieri, la sediul Guvernului, cu reprezentanții Dacia Renault (Groupe Renault România) perspectivele de dezvoltare a investițiilor în industria auto din România. Premierul a subliniat potențialul României de a atrage investiții străine și a prezentat câteva dintre măsurile pe care Guvernul le-a luat sau le are în vedere, legate de infrastructura rutieră, necesare în primul rând pentru România, nu doar pentru investitori. Un exemplu menționat în acest sens de premierul Mihai Tudose a fost finalizarea autostrăzii Pitești-Sibiu.

”Avem tot interesul ca această autostradă să se concretizeze cât mai repede și am deblocat deja niște lucruri”, a declarat prim-ministrul Mihai Tudose, amintind faptul că documentația pentru două dintre secțiunile autostrăzii a fost înregistrată în sistemul electronic de achiziții publice (SEAP).

Alte subiecte abordate au fost legate de stimularea înnoirii parcului de vehicule înscrise în circulație și a activităților de excelență, cercetare și inovare în industria auto, în condițiile în care Renault România are toate diviziile de business specifice industriei automotive.

Contributia la pensii si sanatate pentru salariatii cu contracte part-time a fost stabilita de Guvern la nivelul salariului minim

România este o țară foarte importantă pentru Renault, iar Dacia este o marcă foarte importantă pentru Grupul Renault România și vrem ca povestea de succes și colaborarea noastră să continue, a declarat Yves Caracatzanis, președinte director general al Grupului Renault România.

Din 1999 până în prezent, Renault a investit în România 2,5 mld. de euro și a creat circa 16.700 locuri de muncă.

Stiri pe aceeasi tema

Topul greselilor din prima fotografie de grup a Guvernului Ciolos

Cristiana Petrariu Bota

Legea defaimarii a trecut de deputati. Defaimarea pe Facebook sau in presa, amendata cu 100.000 de lei

Cristiana Petrariu Bota

Dancila: Miza imediata a domnului presedinte genereaza costuri foarte mari pentru romani

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult