Instanta Suprema a suspendat executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea si a decis eliberarea ei
Social

Reprezentantii Interpol din Costa Rica: Elena Udrea poate fi extradata in Romania, chiar daca are un copil

Oficialii Interpol din Costa Rica au anuntat ca Elena Udrea poate fi extrădată în România, chiar dacă are un copil. Autorităţile române au la dispoziţie două luni pentru procedurile de deportare a fostului ministru al Turismului şi a fostei şefe a DIICOT, Alina Bica. 

Elena Udrea şi Alina Bica pot fi extrădate în România, iar autorităţile de la Bucureşti au la dispoziţie două luni pentru procedurile în acest sens. Anunţul a venit de la reprezentanţii Interpol Costa Rica, aceştia precizând că procedura poate continua, în ciuda faptului că fostul ministru al Turismului are un copil.

Iniţial, avocatul lui Udrea a afirmat că sunt şanse “zero” ca aceasta să fie deportată în România, întrucât are o fetiţă cu cetăţenie costaricană.

Udrea şi Bica sunt reţinute în prezent într-un centru penal al Ministerului Justiţiei din Costa Rica, după ce au fost ridicate de pe stradă.

În România, ministrul de resort a declarat că procedura de extrădare va parcurge etapele legale. Tudorel Toader le-a cerut jurnaliştilor să nu facă din Udrea un subiect naţional.

Articole asemănătoare

Sindicatele din Sanatate se pregatesc de greva, nemultumite ca vor scadea veniturile medicilor si asistentelor din cauza OUG 114

Lucy Ionesco

Locuinta de serviciu, bani pentru plata chiriei si cinci salarii la pensie sunt prevazute in noul Statut al personalului silvic

Lucy Ionesco

Agentia Nationala a Medicamentului a discutat la Timisoara teme de importanta strategica in functionarea si optimizarea retelei

Lucy Ionesco