8.8 C
România
30 octombrie 2020
OMS avertizeaza statele lumii: Deschiderea scolilor fara control fata de coronavirus poate provoca un dezastru
Stiri locale

Restrictii anti-coronavirus in Brasov, unele scoli sunt in scenariul rosu pentru 14 zile

Noi restrictii anti-coronavirus in judetul Brasov. CJSU Brasov a decis, miercuri, functionarea in scenariul rosu, pentru o perioada de 14 zile, a unitatilor de invatamant de pe raza localitatilor cu incidenta cumulata de peste 3 la 1000 de locuitori.

In acest moment, in judetul Brasov sunt trei localitati cu incidenta de peste 3 la mia de locuitori: Dragus (incidenta cumulata 4,63 la 1.000 de locuitori), Halchiu (incidenta cumulata 3,22) si Prejmer (incidenta cumulata 3,22), a anuntat Prefectuira judetului.

O alta decizie adoptata cu scopul de a tine la distanta coronavirusul este obligativitatea purtarii mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul tuturor unitatilor de invatamant din judetul Brasov.

„Decalarea orelor de inceput si sfarsit ale activitatii la nivelul institutiilor, in vederea reducerii aglomerarii la orele de varf, obligativitatea igienizarii spatiilor comune din imobile (lift, casa scarilor) de catre asociatiile de proprietari, obligativitatea ca autoritatile locale sa efectueze lucrari de dezinfectie a spatiilor publice pe care le au in administrare”, sunt alte masuri luate de CJSU Brasov.

De asemenea, autoritatile anunta intensificarea controalelor privind respectarea masurilor de purtare a mastii, igiena mainilor si distantare fizica in locurile aglomerate.

Stiri pe aceeasi tema

Colegiul Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia, vizat de scandal. Un subofiter a vandalizat dormitorul elevilor

Cristiana Petrariu Bota

Cate persoane vor putea participa la nunti, botezuri sau inmormantari incepand cu 15 mai 2020

Cristiana Petrariu Bota

Oferte la calatoriile cu avionul de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu, prin Istanbul

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult