1.1 C
România
25 noiembrie 2020
RETETA DROB DE MIEL PASTE 2016: Reteta de drob de miel traditionala, de la bunica
Viata bate filmul

RETETA DROB DE MIEL PASTE 2016: Reteta de drob de miel traditionala, de la bunica

RETETA DROB DE MIEL PASTE 2016. Drobul de miel este un aliment specific pentru masa de Paste. Drobul de miel gatit de gospodine in casa nu se compara cu cel cumparat, asadar daca va doriti un drob cu gust ca la bunica acasa, puteti intra in bucatarie la gatit. HotWeek va prezinta reteta de drob de miel traditionala, preluata de la bunicii nostri. 

RETETA DROB DE MIEL PASTE 2016. Drobul de miel nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Fie ca alegi o reteta de Paste traditionala, preluata de la bunica, sau o varianta adaptata de marile restaurante, cu siguranta drobul va iesi unul delicios daca respecti intocmai reteta.

Uite cum se face un drob de miel ca la bunica acasa. Gustul te va duce cu gandul la copilarie si la preparatele traditionale romanesti.

Iti recomandam si: Cea mai buna reteta de cozonac de Paste

RETETA DROB DE MIEL DE PASTE 2016. INGREDIENTE

Maruntaie de la un miel (ficat, inima, limba, rinichi, plamini); carne cu grasime; prapur; doua cepe vechi; o legatura de ceapa verde; o legatura de patrunjel; o legatura de marar; 3 oua crude; 3-4 oua fierte tari; sare; piper;
condimente pentru carnea de miel.

RETETA DROB DE MIEL DE PASTE 2016. MOD DE PREGATIRE

Se spala maruntaiele, se fierb in apa cu sare si condimentele speciale, se scurg, se lasa sa se raceasca si se dau impreuna cu ceapa veche (taiata marunt si calita) prin masina de tocat.

Verdeata se toaca marunt si se pune peste carnea tocata. Se bat cele 3 oua si se adauga la compozitie. Se amesteca totul.

Iti recomandam si: CE ZILE LIBERE AVEM DE PASTE 2016

PASTE 2016. Secrete pentru oua rosii frumoase de Paste. Cum se vopsesc ouale, fara efort

RETETA DROB DE MIEL PASTE 2016. Se pregateste o tava de cozonac astfel: se unge tava, se pune prapurul (care a fost tinut 2-3 ore in apa cu otet) si se pune in ea jumatate de compozitie. Se aseaza apoi 3-4 oua fierte tari si se pune si cealalta parte din compozitie. Se acopera apoi cu prapurul si se unge cu ou.

Se da la cuptor cam 45 de minute la foc potrivit.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 6 IUNIE 2016. Liliana, atac de panica in direct. Are aceleasi simptome ca Eduard

Cristiana Petrariu Bota

PROGRAM FORTUNA BET CRACIUN 2015 SI REVELION 2016. Program case de pariuri 24, 25, 26 si 31 decembrie 2015, 1 si 2 ianuarie 2016

Delia Ion

MERYEM EPISODUL 10 REZUMAT, 19 IULIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult