Viata bate filmul

RETETE DE PASTE 2016. RETETA PASCA CU BRANZA. Cum sa prepari pasca cu branza de vaci ca la bunica

RETETE DE PASTE 2016. RETETA PASCA CU BRANZA. Pasca este nelipsita de pe masa de Paste, in special in Moldova. Gospodinele stiu din batrani cat de gustoasa este pasca cu branza de vaci gatita in cuptorul de acasa.

RETETE DE PASTE 2016. RETETA PASCA CU BRANZA. Nu trebuie sa aveti neaparat experienta. Cu putin curaj si respectand reteta, veti coace o pasca care va fi deosebit de apreciata de invitati la masa de Paste. HotWeek va prezinta mai jos reteta traditionala de pasca cu branza de vaci.

Timpul de preparare pentru pasca cu branza de vaci este de 60 de minute, iar timpul de gatire este tot de 60 de minute.

RETETE DE PASTE 2016. INGREDIENTE PENTRU RETETA DE PASCA CU BRANZA

Pentru umplutura: 200 g zahăr; 200 g unt; 25 g drojdie; coaja de lămâie şi portocală

Pentru aluat: 1 kg brânză de vaci; 2 linguri smântână; 2 linguri făină; 4 ouă; 250 g zahăr; 200 g stafide; 2 pliculete zahăr vanilat; coajă de lămâie şi de portocală; 1 praf sare; 60 ml lapte; 300 g făină.

Iti recomandam si alte retete delicioase: RETETA DROB DE MIEL DE PASTE: Reteta de drob de miel traditionala, de la bunica

Cea mai buna reteta de cozonac de Paste

Ciorba de miel a la grec – RETETE DE PASTE 2016

RETETE DE PASTE 2016. CUM SE PREPARA PASCA CU BRANZA

1. Într-un bol se pune făina, se face un gol la mijloc şi se adaugă ouăle, maiaua pregătită din drojdie, lapte şi puţin zahăr şi se frământă adăugându-se toate ingredientele. Se obţine un aluat de cozonac şi se lasă să crească lângă o sursă de căldură.

2. Separat, în alt bol, se pun: brânza de vaci, smântâna, zahă rul, coaja de lămâie şi de portocală, un praf de sare, făina, zahărul vanilat şi ouăle. Toate acestea se amestecă cu mixerul iar la sfârşit se adaugă stafidele.

3. Foaia de aluat, după ce a crescut, se aşază în tava unsă cu unt. Se formează cu mâna, pe planşetă un sul răsucit de grosimea unui deget şi se taie în două. Cele două bucăţi se întind cu sucitorul. Prima foaie se aşază în tava unsă cu unt, se toarnă compoziţia de brânză şi apoi se acoperă cu cealaltă foaie, presându-se uşor să nu iasă brânza.

4. Se bagă în cuptor la o temperatură potrivită, aceeaşi de la început până la sfârşit. După ce s-a copt, se lasă la răcit la temperatura camerei câteva ore, se pudrează cu zahăr şi se serveşte ornată cu frunzuliţe de mentă.

Pofta buna si Paste Fericit!

Iti recomandam si: CE ZILE LIBERE AVEM DE PASTE 2016

PASTE 2016. Secrete pentru oua rosii frumoase de Paste. Cum se vopsesc ouale, fara efort

Stiri pe aceeasi tema

EXATLON 7 MARTIE 2018. LIVE KANAL D. Eliminare in echipa Razboinicilor, cum se va descurca tabara

Ioana Badulescu

IN BATAIA INIMII EPISODUL 3 REZUMAT, 6 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

MPFM SEZON 3. Grigore si-a rasfatat sotia cu un desert in care a pus mult suflet

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult