VIDEO REVOLTATOR! Un sofer din Ungaria a vrut sa intre cu TIR-ul in imigranti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 2, 2015 17:44

VIDEO REVOLTATOR! Un sofer din Ungaria a vrut sa intre cu TIR-ul in imigranti

Un sofer din Ungaria a incercat sa loveasca cu masina mai multi imigranti pe o sosea din Calais. In imaginile de mai jos se poate observa cum oamenii se feresc cum pot din calea TIR-ului. Gestul facut de soferul maghiar a starnit un val de revolta, insa in spatele nervozitatii ungurului exista o explicatie. 

Soferul din Ungaria, Á. Levente Jeddi – asa cum s-a identificat pe canalul de Youtube, s-a filmat in timp ce incerca sa scape de imigrantii nervosi, care au aruncat cu diverse obiecte, printre care si sticle, in sirul de camioane. Filmarea are o durata de 15 minute si este facuta de pe bordul masinii.

Soferul maghiar sustine in filmare ca imigrantii au incercat sa se urce intre cabina si remorca TIR-ului sau. Dealtfel, se poate vedea cum imigrantii coboara dintr-un alt TIR. Soferul poate fi auzit strigand pe geam: “Daca imi tai pneurile, te omor, nenorocitule. Coboara de acolo!”. Si ceilalti soferi trec prin experiente similare, dar incearca sa-si pastreze calmul, cel putin aparent.

“Nu-mi indoi oglinda, iesi de aici” – (n.r. – textul integral nu poate fi redat integral din cauza limbajului).

Conducatorul TIR-ului ia viteza aruncand mai multe insulte imigrantilor. La un moment dat isi indreapta camionul catre grupul de migranti, dar nu loveste pe nimeni. La randul lor, imigrantii se enerveaza si arunca in camion cu sticle.

 

loading...
loading...

1 Comment

  1. relu ianuarie 2, 09:36

    Cum adica e revoltator? Revoltator este hoarda asta de ISIS scapata de sub control. Tie nu ti se pare revoltator ca ataca tirurile si arunca cu obiecte in tir ca sa ii sparga geamurile? Asta ti se pare normalitate? Daca ar trece mama ta, nevasta sau copilul cu madina pe acolo si ar violao….cum ti s-ar mai parea atunci? Tara de prosti. Nu face nimeni nimic. Trebuie sa iesim in strada ca sa nu primim pe acesti nemernici in tara.

    Reply to this comment