credit Revolut
Breaking News

Revolut propune clientilor din Romania credite care pot ajunge pana la 125.000 de lei

Revolut, una dintre cele mai imoprtante aplicatii financiare la nivel mondial, isi diversifica serviciile oferite clientilor din Romania. Compania britanica va lansa in premiera pentru piata din Romania, o oferta de creditare extrem de generoasa.

Clientii aplicatiei pot accesa credite de pana la 125.000 de lei care, in cazul indeplinirii tuturor conditiilor, vor ajunge in conturi in doar cateva minute.

Una dintre principalele conditii este utilizarea semnaturii electronice calificate, necesare pentru parafarea contractului dintre cele doua parti. Dintre caracteristicile acestui credit specificam posibilitatea ca persoana imprumutata sa modifice data de rambursare lunara dar si sa efectueze rambursari totale sau partiale din aplicatie.

„Creditul de nevoi personale – in stilul Revolut este usor de obtinut, direct din aplicatie, in cativa pasi simpli, si foarte transparent in privinta costurilor – singurul cost care se percepe fiind dobanda. Nu exista comisioane de emitere si pentru rambursare anticipata si nici alte costuri ascunse. Imprumutul se adreseaza, pentru moment, clientilor Revolut cu istoric de creditare al caror venit poate fi verificat online, insa este un proces etapizat si, in curand, vom fi in masura sa adaugam si alte categorii acceptate. Produsul este oferit doar in moneda locala RON, cu dobanda fixa pe toata perioada creditului, si o durata de maximum 60 de luni. Ca si in cazul altor produse Revolut, ne gandim mai intai la clienti si ne straduim sa le oferim o experienta de management al finantelor personale complet diferita. Produsul nostru este disponibil 24/7 in aplicatie. Clientii au libertatea de a accesa creditul cu usurinta oricand au nevoie de bani si pentru suma de care au nevoie, fara batai de cap sau comisioane suplimentare, atunci cand obtin un imprumut sau il ramburseaza. Acesta este doar inceputul, intentia fiind sa adaugam, in viitorul apropiat, si alte produse de creditare cu costuri reduse care sa ajute milioane de romani sa-si gestioneze mai eficient cheltuielile de zi cu zi”, a declarat Gabriela Simion, director general al sucursalei Revolut din Romania.

Suma maxima acordata in moneda locala este 125.000 lei, iar rata dobanzii este fixa pe toata perioada de creditare si variaza intre 6,99% si 15,59%, in functie de profilul clientului. Nu se percep comisioane de emitere si rambursare anticipata, perioada de rambursare de maximum 60 de luni, aprobarea si gestionarea creditului 100% se realizeaza online iar banii sunt disponibili imediat in contul clientului, dupa obtinerea confirmarii online de acordare a creditului, si posibilitatea de a solicita creditul de oriunde, oricand.

Cu peste 2 milioane de clienti persoane fizice, Romania este cea de-a patra piata europeana unde Revolut Bank lanseaza creditul de nevoi personale, dupa Polonia, Lituania si Irlanda.

Conform unui studiu realizat de o companie independenta pentru Revolut, apetitul romanilor pentru produse bancare si financiare se orienteaza tot mai mult spre solutii rapide, transparente si sigure de finantare. 27% dintre participantii la acest studiu au declarat ca ar fi interesati sa acceseze, in urmatoarele 12 luni, carduri de credit, 20% credite de nevoi personale si 11% produse de tipul Buy Now Pay Later (BNPL). Cel putin 58% dintre respondenti au indicat costurile mai scazute drept principalul motiv pentru preferinta lor fata de solutii de tipul fintech, cum sunt aplicatiile financiare, viteza (57%), siguranta serviciilor (37%) si diversitatea operatiunilor bancare (22%).

Aplicatia financiara s-a lansat oficial pe piata din Romania in 2018, cu servicii de plati si operatiuni de transfer de bani instant. De la acel moment pana in prezent, peste 2 milioane de clienti au adoptat super-aplicatia financiara, care a devenit numarul 1 pe piata locala, printre utilizatorii de fintech, 78% dintre acestia mentionand Revolut drept cea mai folosita aplicatie din categoria „all-things-money”.

Din 2018, Revolut a obtinut licenta bancara pentru a opera in UE, emisa de Banca Lituaniei si Banca Centrala Europeana (BCE). Ulterior, compania a depus eforturi pentru a pasaporta aceasta licenta in cat mai multe piete din UE, ajungand, in prezent, la 30 de piete din Spatiul Economic European (SEE), unde are peste 15 milioane de clienti (retail si business).

Articole asemănătoare

REGELE MIHAI, GRAV BOLNAV! Regele sufera de o forma agresiva de cancer si nu mai poate aparea in public

Lucy Ionesco

Cat de patrioti sunt in realitate romanii? Psiholog la RFI: Unii se declara cei mai mari romani, altii au o atitudine negativa asupra Romaniei

Lucy Ionesco

Romania va primi 6.351 de imigranti, sustine Reuters. El Pais si Daily Mail avanseaza alte cifre

Lucy Ionesco