Spitalele din Romania au un deficit de 13.000 de medici. Practic, nu exista judet fara posturi libere pentru medici
Social

REZIDENTIAT 2016. Protest al medicilor rezidenti care au promovat examenul si nu au primit un loc de munca

REZIDENTIAT 2016. Protest al medicilor rezidenti in fata Ministerului Sanatatii care au promovat examenul si nu au primit un loc de munca. Rezidentii care au promovat examenul nu vor sa mai dea inca o data probele si, in semn de protest, au iesit in strada, vineri, in fata Ministerului Sanatatii, informeaza stirile TVR. Medicii rezidenti au anuntat ca vor protesta si dupa-amiaza, in Piata Universitatii, nemultumiti de bibliografia pentru rezidentiat.

REZIDENTIAT 2016. Ministerul Sanatatii a stabilit organizarea unei sesiuni extraordinare de rezidentiat in primavara, pentru locurile ramase vacante in tara. Autoritatile incearca sa rezolve, astfel, problema celor care au luat nota de admitere, dar nu au mai prins loc in centrul in care au dat examenul.

REZIDENTIAT 2016. Concursul de rezidentiat va fi national, cu subiecte unice, din bibliografia folosita la ultima sesiune, iar data va fi anuntata in cel mai scurt timp. Si examenul din toamna va fi national, iar subiectele – aceleasi peste tot, alese din cele elaborate recent de profesori din toata tara.

Rezidentiat, in primavara pentru locurile ramase vacante

Ministerul Sanatatii va organiza o sesiune extraordinara de rezidentiat, in aceasta primavara, pentru locurile ramase vacante in tara. Asa va fi rezolvata problema celor care au luat nota de admitere, dar nu au mai prins un loc in centrul in care au dat examenul.

Concursul va fi unul national, cu subiecte unice, din bibliografia folosita si la ultima sesiune. Data urmeaza sa fie anuntata in cel mai scurt timp.

Si examenul de 5rezidentiat din toamna va fi national, iar subiectele – aceleasi peste tot. Dar vor fi alese din compendiul nou elaborat de profesori din toata tara.

REZIDENTIAT 2016. Studentii spun ca vor iesi in strada daca se decide ca si repartizarea pe locuri sa se faca dupa un top national. Studentii la Medicina cer mentinerea actualului mod de organizare a examenului de rezidentiat

Studentii din toate universitatiile de medicina din tara sunt hotarâti sa iasa in strada si i-au trimis Ministrului Sanatatii o scrisoare deschisa. Tinerii sunt nemultumiti ca se intârzie luarea unei hotarâri cu privire la bibliografia pentru examenul de rezidentiat din toamna.

Studentii spun ca au gasit cartea din bibliografia publicata de minister la inceputul anului cu eforturi.

in urma cu câteva zile, au aflat insa ca lista ar putea fi modificata dupa ce oficialii s-au intâlnit sa discute materialul bibliografic.

Asociatiile cer clarificari urgente din partea ministrului Achimas Cadariu. Ei solicita si mentinerea actualului mod de organizare a examenului de rezidentiat, pe centre universitare.

Peste o mie de studenti au semnat o petitie online prin care cer pastrarea noii carti aprobate de minister.

Stiri pe aceeasi tema

Dinamo a invins pe Sageata Navodari prin golul lui Curtean

Bogdan

Noul sef al Politiei Romane dupa cazul Caracal este Liviu Vasilescu

Cristiana Petrariu Bota

Catalin Voicu a fost eliberat dupa ce a scris 6 carti in penitenciar

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult