25 C
România
17 septembrie 2021
REZIDENTIAT 2016
Social

REZIDENTIAT 2016. Repartizarea rezidentilor pe locuri si posturi va avea loc pe 27 noiembrie. Ce rezultate s-au obtinut la Rezidentiat

REZIDENTIAT 2016. Ministerul Sanatatii a publicat listele cu rezultatele finale obtinute de candidatii care au sustinut concursul de rezidentiat in data de 20 noiembrie 2016, urmand ca rezidentii care au promovat sa fie repartizati pe locuri si posturi duminica, 27 noiembrie. Ministerul mai precizeaza ca in cazul in care procedura de repartizare nu se va finaliza pe parcursul a 12 ore programate initial, aceasta va fi reluata luni, 28 noiembrie. Mai jos puteti afla ce rezultate s-au obtinut la concursul de rezidentiat de duminica trecuta.

REZIDENTIAT 2016. Repartitia locurilor si posturilor scoase la concurs pentru aceasta sesiune de Rezidentiat se va face prin sistem teleconferinta, procesul fiind programat sa aiba loc intre orele 9.00 si 21.00. Primii rezidenti care vor fi repartizati vor fi absolventii de Farmacie, de la ora 9.00, urmand ca de la ora 10.15 sa inceapa repartizarea pe locuri si posturi a absolventior de Medicina Dentara. In cazul absolventilor de Medicina, repartitia locurilor si posturilor va incepe la ora 12.00 si se va desfasura pana la ora 21.00, cu posibilitatea reluarii in ziua urmatoare, in acelasi interval orar, in cazul in care nu se va reusi sa se distribuie toate locurile si posturile, informeaza site-ul sanatateabuzoiana.ro citand oficialii din sanatate.

REZIDENTIAT 2016. Pentru a participa la teleconferinta, candidatii sau imputernicitii acestora trebuie sa se prezinte, la orele precizate, la unul din centrele universitare din Arad, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara, unde au sustinut examenul. Candidatii sau imputernicitii acestora trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate in termen de valabilitate si, dupa caz, procura notariala de imputernicire.

Iti recomandam si: Prorectorul UMF Iasi: Peste 2.000 de candidati nu vor avea loc/post. De ce rezidentii nu-si spun oficial nemultumirile

Prezenta este obligatorie, in caz contrar, candidatii sau imputernicitii acestora care nu sunt prezenti la data, ora si locul fixate pentru alegerea postului ori a locului in specialitate si a centrului de pregatire, pierzand drepturile conferite in urma promovarii prin concurs.

REZIDENTIAT 2016. In ceea ce priveste clasificarea finala a candidatilor care au sustinut examenul de rezidentiat, centrul universitar Iasi a surclasat Bucurestiul la specializarile Medicina si Farmacie, cei care au obtinut cele mai mari punctaje fiind absolventi ai UMF Iasi.

REZIDENTIAT 2016. La specializarea Medicina s-a obtinut un punctaj maxim de 935 de puncte, acesta fiind obtinut de un candidat de la Iasi. La diferenta de doar un punct se afla al doilea clasat, o absolventa a UMF Carol Davila, Andreea Maria Duceac. Punctajul minim cu care s-a promovat la Medicina este de 561, scor obtinut de 12 candidati. Lista completa a rezultatelor la Medicina poate fi consultata AICI.

REZIDENTIAT 2016. Si la specializarea Farmacie, cel mai bun punctaj a fost obtinut tot de un absolvent de la Iasi, care a fost notat cu 896 de puncte. Urmatoarele trei locuri au fost ocupate de absolventi de la Cluj, iar primul candidat de la Bucuresti apare abia pe locul 22. Ultimul clasat pe lista celor cu punctaj de promovare a fost notat cu 537 de puncte. Toate rezultatele obtinute la specializarea farmacie, pot fi consultate AICI.

REZIDENTIAT 2016. La Medicina Dentara, cel mai bun punctaj a fost obtinut de Cristina Camelia Chiritescu, absolventa a UMF Carol Davila, care a fost notata cu 908 puncte, in timp ce punctajul minim cu care s-a promovat a fost 544. Lista completa a rezultatelor pentru Medicina Dentara, poate fi consultata AICI.

Citeste cele mai noi stiri din Sanatate pe site-ul sanatateabuzoiana.ro

Stiri pe aceeasi tema

Elena Udrea – Motivarea judecatorilor in cazul arestarii deputatului

Cristiana Petrariu Bota

Pensiile vor fi date mai tarziu in ianuarie 2020. Anuntul facut de Posta Romana

Cristiana Petrariu Bota

DOSARUL APA NOVA: Tarifele in Bucuresti, marite pentru mita. Consilierii Primariei primeau bani pentru voturi in CGMB

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult