12.2 C
România
6 octombrie 2022
Subiecte Bac 2019 si Evaluare Nationala 2019 - Ministerul Educatiei introduce intrebari deschise si tip grila
Viata bate filmul

REZOLVAREA SUBIECTELOR LA BACALAUREAT 2016, GREA FARA MEDITATII. Ce spun elevii

BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BACALAUREAT 2016 – SUBIECTE BAC 2016. REZOLVAREA SUBIECTELOR LA SIMULAREA EXAMENULUI NATIONAL DE BACALAUREAT 2016 S-A DOVEDIT CAM GREA FARA MEDITATII. Elevii de clasa a 11-a si a 12-a au sustinut luni, 7 martie, prima proba din cadrul simularii la BACALAUREAT 2016, Limba si literatura Romana. Subiectele la proba de Romana s-au dovedit pentru multi elevi un fel de „cuiul lui Pepelea” si o parte dintre acestia au recunoscut ca n-au stiut rezolvarea subiectelor, asa ca au iesit din sala mai devreme.

BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BACALAUREAT 2016 – SUBIECTE BAC 2016. Simularea la BACALAUREAT 2016 este un fel de repetitie generala pentru examenul de BACALAUREAT din vara. Testarile sunt conform examenului din vara, asadar subiectele date la simularea examenului de BAC 2016 pot fi considerate o verificare deosebit de utila pentru viitorii candidati.

BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BACALAUREAT 2016 – SUBIECTE BAC 2016. La proba de Limba Romana de luni, elevii de clasa a 11-a s-au scuzat ca mai au timp un an de zile sa invete pana la examenul de BACALAUREAT, in timp ce elevii de clasa a 12-a au tratat cu mai multa maturitate simularea. Cei care nu au invatat, nici s-au stresat prea mult: ori au absentat de la simulare (in Dambovita, peste 600 de elevi nu s-au sinchisit sa sustina simularea la romana), ori au iesit pur si simplu din sali. Asa se face ca dupa o ora si jumatate, curtile liceelor au inceput sa se umple de elevi. Multi dintre ei au iesit mai devreme de la simulare pentru ca nu au mai stiut ce sa scrie, iar altii mai sarguinciosi pentru ca au rezolvat subiectele mai repede.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Vezi subiectele si baremul de corectare la Limba Romana

Multi dintre elevi spun ca fara meditatii pentru examenul de BACALAUREAT 2016, este foarte greu sa poti rezolva subiectele, fie ca e vorba de Limba Romana, de Matematica, Istorie sau alta materie.

Subiectele la BACALAUREAT 2016, proba la limba și literatura română

BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BACALAUREAT 2016 – SUBIECTE BAC 2016. 345.000 de elevi din clasele a XI-a şi a XII-a au început testele de simulare a examenului de Bacalaureat. Prima probă pe care au susţinut-o a fost cea scrisă la limba şi literatura română.

BACALAUREAT 2016 – NOUTATI

BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BACALAUREAT 2016 – SUBIECTE BAC 2016. Subiectele au fost diferite, în funcție de profilul și specializarea elevilor. Astfel, elevii de clasa a XI-a, de la profilul Real-tehnologic şi vocaţional, au primit, la primul subiect, poezia „Nici luna luminoasă, nici stelele din ceri” de Mihai Eminescu, scrie site-ul Europa FM. Pornind de la acest text, au avut de rezolvat nouă cerințe, precum găsirea unor sinonime, identificarea motivelor literare și comentarea primei strofe.

BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BACALAUREAT 2016 – SUBIECTE BAC 2016. La al doilea subiect, au avut de scris un text argumentativ despre utilitatea telefoanelor mobile pentru omul contemporan, iar la ultimul subiect – de redactat un eseu de maximum 900 de cuvinte în care să prezinte tema şi viziunea despre lume într-un basm cult studiat.

BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BACALAUREAT 2016 – SUBIECTE BAC 2016. Elevii de clasa a XII-a de la profilul Real au avut de rezolvat nouă cerințe, la primul subiect, pornind de la poezia „În seara asta” de Adrian Maniu. La subiectul al II-lea, elevii au redactat un text argumentativ despre rolul dezbaterilor publice în adoptarea unor legi, iar la subiectul al III-lea cerința a fost redactarea unui eseu despre particularitățile de construcție a unui personaj dintr-un text narativ studiat aparținând lui Liviu Rebreanu sau George Călinescu.

SIMULARE BACALAUREAT 2016. Totul despre subiectele care se vor da la simulari

La profilul Uman, elevii de a XII-a au avut de evidențiat relația dintre două personaje într-un roman psihologic sau un roman al experienței studiat.

BACALAUREAT 2016, SIMULARE EXAMEN BACALAUREAT 2016. CALENDAR SIMULARE BAC

I. Clasa a XI-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
18 martie: afişarea rezultatelor

II. Clasa a XII-a

7 martie: Limba şi literatura română
8 martie: Limba şi literatura maternă
9 martie: proba obligatorie a profilului
10 martie: proba la alegere a profilului şi specializării
18 martie: afişarea rezultatelor

Related posts

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 14 REZUMAT, 9 FEBRUARIE 2018

Delia Ion

BILETUL ZILEI 28 MAI 2017. Roma, pregatita de spectacol la despartirea de capitanul Totti

Bogdan

TITULARIZARE 2015. Locuri Titularizare. Proba scrisa, pe 14 iulie. REZULTATE TITULARIZARE 2015

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult