UMF Carol Davila din Bucuresti face apel la Ministerul Educatiei sa sustina demersul institutiei de a opri "abuzurile si ilegalitatile" derulate de Universitatea Titu Maiorescu
Viata bate filmul

REZULTATE ADMITERE 2016 UMF CAROL DAVILA. Rezultate la Medicina si Farmacie pe Bucuresti

REZULTATE ADMITERE 2016 UMF CAROL DAVILA. REZULTATE ADMITERE MEDICINA. Tinerii care doresc sa devina medici sau farmacisti au sustinut concursul de Admitere la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Carol Davila din Bucuresti. Examenul de admitere la UMF Carol Davila a avut loc in data de 25 iulie 2016, urmand ca rezultatele să fie publicate pe site-ul umfcaroldavila.ro. Rezultatele la Admitere UMF Bucuresti pot fi consultate accesand linkurile de mai jos.

REZULTATE ADMITERE 2016 UMF CAROL DAVILA. REZULTATE ADMITERE MEDICINA. Asadar candidatii care au sustinut examenul de intrare la Medicina pot consulta primele Rezultate la examenul de ADMITERELa Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” sunt disponibile in acest an 950 de locuri finanțate de la bugetul de stat. Amintim ca peste 3.100 de candidati doresc sa devina studenti la Facultatea de Medicina (UMF) Carol Davila au sustinut luni proba scrisa a admiterii.

Comunicarea rezultatelor finale, după depunerea contestaţiilor se face prin afișare, în termen de 24 de ore de la expirarea termenului de rezolvare a contestațiilor. Aşadar, elevii care au depus contestaţie la examenul de admitere la Medicină UMF Carol Davila 2016 urmează să primească în scurt timp rezultatele contestaţiilor.

Iti recomandam si: UMF Iasi, invinsa de studenti! Doua hotarari date de Senat sunt nelegale

Ce presupune Admiterea la Medicina 2016

REZULTATE ADMITERE 2016 UMF CAROL DAVILA. REZULTATE ADMITERE MEDICINA. Contestatiile privind continutul intrebarilor scrise sau corectitudinea grilei oficiale de raspunsuri s-au depus la secretariatul fiecarei facultati luni 25.07.2016 intre orele 14:00-16:00. După aceea, lucrările/chestionarele de concurs constituind obiectul contestației privind rezultatele probei scrise (punctaj) se recorectează, prin citire computerizată (rescanare), în prezența candidatului care a depus contestația.

În vederea înmatriculării, candidaţii admişi pe locurile finanţate de la bugetul de stat, au obligaţia de a depune, până la data stabilită anual de către Consiliul de Administraţie şi aprobată de Senatul Universitar, diploma de bacalaureat (adeverinţă pentru candidaţii care au promovat examenul de bacalaureat în sesiunea anului curent), în original, la secretariatul facultăţii.

REZULTATE ADMITERE 2016 UMF CAROL DAVILA. REZULTATE ADMITERE MEDICINA. Neprezentarea diplomei de bacalaureat sau a adeverinţei, în original, din vina exclusivă a candidatului admis, pănă la data limită admisă duce la pierderea locului finanţat prin granturi de studii.

De asemenea, candidaţii admişi în sesiunea iulie, care nu se înscriu în anul I până la data limită, stabilită anual prin hotărârea Consiliului de Administraţie şi aprobarea Senatului Universităţii, sunt consideraţi, din oficiu, că au renunţat, prin neprezentare, la calitatea de student.

Subiectele zilei: REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA 2016. Rezultate Admitere, Inmatriculari Universitatea Politehnica

VREI SA FII PROFESOR? UITE PRIN CE TREBUIE SA TRECI

REZULTATELE LA ADMITERE LA UMF POT FI CONSULTATE MAI JOS:

Facultatea de Medicină

Facultatea de Medicină Dentară

Facultatea de Farmacie

Facultatea de Moase și Asistență medicală:

Stiri pe aceeasi tema

MAXIMUM – ROMANII AU TALENT 29 APRILIE 2016. Dans in Semifinala 1 Romanii au Talent 2016

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mihail MPFM4 va deveni tatic peste cateva luni

Bogdan

IRINA MOHORA, frumoasa bruneta care aduce vesti bune jucatorilor la LOTO in fiecare saptamana

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult