Social

REZULTATE ADMITERE LICEU 2017. Atentie! Daca nu face asta, elevul pierde locul afisat la repartizarea computerizata din 12 iulie 2017

REZULTATE ADMITERE LICEU 2017. Ministerul Educatiei Nationale (MEN) afiseaza miercuri, 12 iulie, rezultatele la Repartizarea Computerizata la Liceu 2017. Asadar, emotii pentru elevii de clasa a VIII-a, care vor afla astazi la ce liceu vor merge din clasa a IX-a. Urmeaza o etapa importanta pentru elevi – cererea de inscriere la liceu. Atentie, in lipsa acestui demers, in perioada stabilita, elevul pierde locul afisat la repartizarea computerizata din 12 iulie!

REZULTATE ADMITERE LICEU 2017. Rezultatele la admiterea la liceu 2017 sunt afișate miercuri dupa-amiaza pe edu.ro la link-ul urmator: http://admitere.edu.ro/Default.aspx

Elevii si parintii trebuie sa stie ca dupa afisarea repartizarii computerizate la liceu, mai urmează o etapă birocratică foarte importantă – cererea de înscriere la liceu. Atenție, în lipsa acestui demers, în perioada stabilită, elevul pierde locul afișat la repartizarea computerizată din 12 iulie!

Rezultate admitere liceu 2017 – Repartizarea computerizata a elevilor la liceu Edu.ro

REZULTATE ADMITERE LICEU 2017. Algoritmul de repartizare ordonează elevii descrescător după media de admitere, repartizându-i pe rând, începând de la elevul cu cea mai bună medie. Pentru fiecare elev, se caută prima opţiune de pe listă unde mai sunt locuri libere şi elevul este repartizat la acea opţiune.

Când se ajunge la un candidat, se caută în lista sa de opțiuni prima opțiune validă la care există locuri libere. Ordinea opțiunilor de pe fișă este prin urmare semnificativă, prima opțiune exprimată este luată în considerare înaintea celorlalte opțiuni.

REZULTATE ADMITERE LICEU 2017. Dacă la un moment dat se găseşte un elev la care opţiunile exprimate în fişă nu îi permit să intre la niciun liceu (pentru că locurile au fost deja ocupate de cei cu medie mai mare decât el), elevul respectiv rămâne nerepartizat.

O opțiune este invalidă dacă: codul opțiunii alese de candidat nu există sau opțiunea aleasă necesită dată proba la limba maternă sau modernă şi candidatul nu a susținut-o.

Afla mai multe detalii despre Admiterea la Liceu 2017

REPARTIZAREA COMPUTERIZATA A ELEVILOR LA LICEU

Astfel, în 12 iulie va avea loc repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2017-2018. O zi mai târziu, la unitățile de învățământ gimnazial vor fi afișate listele cu absolvenții repartizați proveniți din școlile respective și a listei cu locurile neocupate în unitățile de învățământ liceal de stat din județ.

În perioada 13-17 iulie va avea loc depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați, iar în 18 iulie, transmiterea de către unitățile de învățământ liceal de stat a situației locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.

În perioada 19-21 iulie se va desfășura rezolvarea de către comisiile județene de admitere a situațiilor speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, a repartizării candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen și a candidaților care nu au participat sau au participat, dar nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate.

REPARTIZAREA COMPUTERIZATA A ELEVILOR IN INVATAMANTUL PROFESIONAL

Etapa I de admitere în învățământul profesional de stat, pentru anul școlar 2017-2018, se desfășoară în perioada 3-24 iulie 2017. După ce în perioada 3-7 iulie a avut loc înscrierea candidaților la unitățile de învățământ care școlarizează în învățământul profesional de stat, pe baza fișei de înscriere în învățământul profesional de stat, astăzi, 10 iulie, se va desfășura proba suplimentară de admitere, numai la unitățile de învățământ și la calificările pentru care numărul celor înscriși este mai mare decât numărul locurilor disponibile. Pe 13 iulie va avea loc afișarea la sediul unităților de învățământ profesional a listei cu candidații admiși și a celor respinși la învățământul profesional de stat.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Educatiei a anuntat ca elevii de clasa a 5-a vor invata dupa un ghid care va acoperi toate materiile pentru care nu sunt manuale la inceputul noului an scolar

Ioana Badulescu

Armata Romana a intrat in posesia primelor componente ale sistemului de rachete Patriot

Cristiana Petrariu Bota

LOTO, un jaf national? Fost director Loteria Romana: N-am jucat la LOTO si nu joc!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult