UMF Iasi a inceput inscrierile online! Ce presupune Admiterea la Medicina 2016
Viata bate filmul

REZULTATE ADMITERE UMF IASI 2016. Ce trebuie sa stie studentii admisi la Medicina la Iasi

REZULTATE ADMITERE UMF IASI 2016. Candidatii care au sustinut examenul de Admitere 2016 la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) din Iasi au aflat, marti, primele Rezultate. Asta dupa ce peste 1.600 de tineri au sustinut luni, 25 iulie 2016, examenul de Admitere la UMF Iasi. HotWeek iti prezinta mai jos link-urile unde puteti consulta Rezultatele la UMF Iasi, dar si informatii utile pe care studentii admisi la Medicina trebuie sa le stie, pentru a se putea inmatricula la timp.

REZULTATE ADMITERE UMF IASI 2016. La Universitatea de Medicină şi Farmacie „Gr.T. Popa“, înscrierile s-au terminat vineri, iar pe cele 1.455 de locuri, din care 693 la buget, s-au înscris 1.665 de candidaţi, mai puţini ca anul trecut când s-au înregistrat peste 2.200 de candidaţi. Candidatii Admisi trebuie sa stie ca dupa  Admiterea la UMF trebuie sa aiba in vedere confirmarea locului ocupat.

IN ATENTIA CANDIDATILOR LA EXAMENUL DE ADMITERE 2016 LA UMF IASI

Candidatii admisi pe locuri fara taxa se vor prezenta pana pe data de 10 septembrie pentru confirmarea locului ocupat. Locurile pentru scolarizare cu taxa se ocupa tot in ordinea strict descrescatoare a mediilor. In acest scop pana pe data de 10 septembrie se primesc confirmarile pentru a studia in regim cu taxa, din partea celor aflati sub linia de admitere in regim bugetar si care au obtinut media minim 5.00 (cinci) la testul grila.

ADMITERE UMF IASI 2016. Cererile se solutioneaza in ordinea descrescatoare a mediilor in limita numarului de locuri ramase neocupate sau eliberate prin retragerea unor candidati.

La confirmarea locului, candidatii admisi pe locurile fara taxa vor achita taxa de inmatriculare de 250 de lei. Candidatii care pot opta pentru loc cu taxa in limita locurilor afisate vor achita 1/3 din taxa de scolarizare + taxa de inmatriculare de 250 de lei. Actele candidatilor respinsi de restituie acestora, la cerere, pe bazaactului de identitate si a legitimatiei de concurs, de catre fiecare facultate, in cadrul programului de lucru al decanatului, fara perceperea unei taxe.

Iti recomandam si: REZULTATE ADMITERE 2016 UMF CAROL DAVILA. Rezultate la Medicina si Farmacie pe Bucuresti

UMF Iasi, invinsa de studenti! Doua hotarari date de Senat sunt nelegale

Ce presupune Admiterea la Medicina 2016

REZULTATE ADMITERE UMF IASI 2016. La Facultatea de Medicină s-au depus 714 dosare (296 locuri bugetate, 2,5 candidaţi pe loc), la Facultatea de Medicină Dentară – 210 de dosare (86 locuri bugetate, 2,5/loc), la Facultatea de Farmacie – 139 de dosare (98 locuri bugetate, 1,4/loc), la Facultatea de Bioinginerie Medicală – 70 dosare (60 de locuri bugetate, 1,1/loc), la Asistenţă Medicală Generală – 263 de dosare (50 locuri bugetate, 5,25/loc), la Nutriţie şi Dietetică – 31 dosare (3 locuri bugetate, 10,3/loc), la Balneofiziokinetoterapie şi Recuperare – 143 de dosare (69 de locuri bugetate, 2/loc), iar la Tehnică Dentară – 95 dosare (31 locuri bugetate, 3/loc).

REZULTATE ADMITERE UMF IASI 2016. Cei 23 de membri ai comisiei de redactare a subiectelor pentru testul grilă de la examenul de admitere la UMF Iaşi s-au aflat zilele trecute într-un loc secret fără să aibă acces la telefon sau internet, zona fiind securizată de STS şi de Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor UMF Iaşi, pentru prima dată, la testul grilă, jumătate dintre întrebări au fost la prima vedere, iar restul au fost alese prin tragere la sorţi din culegerile publicate deja de UMF Iaşi. Rezultatele la UMF Iasi le puteti consulta pe site-ul UMF.

Subiectele zilei: UMF CAROL DAVILA, ADMITERE 2016 MEDICINA. Inmatriculare studenti admisi la Medicina si olimpici

REZULTATE ADMITERE POLITEHNICA 2016. Rezultate Admitere, Inmatriculari Universitatea Politehnica

VREI SA FII PROFESOR? UITE PRIN CE TREBUIE SA TRECI

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Mesajul Paulei Chirila a surprins pe toata lumea si cu siguranta a deranjat un alt trust de televiziune

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IULIE 2016: Oana, frumoasa foc cu burtica de graviduta! FOTO

Lucy Ionesco

PUTEREA DESTINULUI 27 MAI 2015, EPISODUL 102 REZUMAT DETALIAT. Berzan renunta pentru moment la ideea de a se razbuna pe Sila

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult