PIATRA NEAMT
Alegeri

REZULTATE ALEGERI NEAMT. Cine a castigat primaria Piatra Neamt si primariile din judet

REZULTATE ALEGERI NEAMT. Au fost anuntate rezultatele alegerilor locale din judetul Neamt. La nivelul orasului Piatra Neamt, primarul interimar Dragoş Chitic a obţinut peste 35 la sută dintre voturile valabil exprimate, conform numărătorii paralele realizată de PNL în 55 dintre cele 75 de secţii de votare din Piatra Neamţ. Pe poziţia a doua se clasează candidatul PSD+UNPR, deputatul Liviu Harbuz, care a întrunit 27,3 la sută. Pe poziţia a treia se situează deputatul Cătălin Drăguşanu, candidat al ALDE, care a obţinut 14,6 la sută. Mai jos puteti vedea si rezultatele la nivel de judet.

REZULTATE ALEGERI NEAMT. Dragoş Chitic, noul primar al municipiului Piatra Neamţ conform centralizării paralele a organizaţiei judeţene PNL, a declarat, pentru Agerpres, că are convingerea că, la finalul mandatului pe care l-a câştigat, oraşul va fi unul modern şi dezvoltat.

REZULTATE ALEGERI NEAMT. „Mulţumesc pietrenilor pentru faptul că mi-au acordat un vot de încredere şi în cei patru ani nu îi voi dezamăgi. Am nevoie şi de o majoritate în Consiliul Local pentru a-mi susţine proiectele dar sunt convins că vom face o majoritate stabilă, care să fie de durată şi care să asigure funcţionalitatea Primăriei Piatra Neamţ. Ştim foarte clar ce avem de făcut, sunt proiecte concrete şi normalitatea pe care am instalat-o în Primăria Piatra Neamţ se va transforma, în următorii patru ani, în performanţă administrativă. Sunt convins că peste 4 ani, oraşul Piatra Neamţ va fi un oraş în care cetăţenii să se simtă bine, să crească nivelul de trai pentru fiecare dintre ei, un oraş modern, european, dezvoltat. Sunt convins că alături de mine vor fi oameni de calitate şi împreună cu echipa mea vom pune în practică proiectul Piatra Neamţ 2020”, a declarat Dragoş Chitic.

REZULTATE ALEGERI NEAMT. Potrivit numărătorii paralele a liberalilor, acesta a câştigat funcţia de primar cu 35 la sută dintre voturi. Pe poziţia secundă s-a clasat deputatul Liviu Harbuz, din partea PSD+UNPR, cu 27,5 la sută, în timp ce poziţia a treia este ocupată de deputatul Cătălin Drăguşanu, din partea ALDE, cu 14 la sută.

Iti recomandam si: REZULTATE ALEGERI CONSTANTA. REZULTATE BEC ALEGERI IN JUDETUL CONSTANTA

REZULTATE ALEGERI IASI. Toti primarii oraselor din judetul Iasi sunt ai PSD. Ultimele rezultate pe judet

REZULTATE ALEGERI BOTOSANI. Cine este noul primar al municipiului Botosani

REZULTATE ALEGERI NEAMT. Pentru Consiliul Local Piatra Neamţ, PNL a obţinut 30 la sută, adică 9 mandate, PSD a întrunit 29 la sută din voturi, adică 8 mandate, ALDE are 10 la sută, adică 3 mandate iar PMP a obţinut puţin peste 9 la sută, adică 3 mandate.

REZULTATE ALEGERI NEAMT. Astfel, PNL şi PMP vor reuşi să formeze o majoritate de 12 voturi faţă de PSD şi ALDE care au 11 voturi în Consiliul Local Piatra Neamţ.

REZULTATE ALEGERI NEAMT. Dragoş Chitic a fost din decembrie 2014 primar interimar la Piatra Neamţ, în urma demisiei din funcţie a fostului edil, Gheorghe Ştefan. La Consiliul Judeţean, PSD are 18 mandate iar PNL are 17 mandate.

Vezi si: REZULTATE ALEGERI BEC: PSD ia toate primariile de sector si inregistreaza o victorie istorica

VEZI REZULTATELE ALEGERILOR PE BUCURESTI SI PE TARA. CINE SUNT PRIMARII DIN MARILE ORASE

PNL, umilit in Bucuresti! Cine isi da demisia din PNL dupa rezultatele catastrofale obtinute la alegeri

REZULTATELE ALEGERILOR LOCALE LA NIVEL DE JUDET

– Emoții pentru Doinel Grumezescu (PSD), primarul comunei Bozieni, care și-a adjudecat un nou mandat, dar la o diferență de numai vreo 10 voturi, scrie Mesagerul de Neamt.

– Sebastian Țarălungă (PSD) continuă pe funcția de primar la Războieni, iar Adrian Ciobanu (PNL) este primarul nou pentru comuna Cordun.

– Daniela Ursache este noul primar, independent, al comunei Tașca.

– Primari noi sunt la Răucești – Dumitru Bălăjel (PNL), Ghindăoani – Gheorghe Manea (PNL, fostul viceprimar) și Ana Ancuța (PSD, fostul viceprimar) la Poiana Teiului.

– Primari cu repetir sunt Vasile Ivancea (PNL) la Secuieni, Marcel Bârjoveanu (PNL) la Moldoveni, Petru Lungu Bordea (PSD) la Pângărați, Gavril Lupu (PSD) la Hangu și, cu scurtă pauză, Ionel Ciubotaru (PSD) la Roznov.

– Ovidiu-Geo Niță (UNPR) rămâne primarul comunei Borca, iar Cristinel Gheorghiu (PSD) primarul comunei Farcașa.

– Partidul Mișcarea Populară pare-se că a câștigat Primăria Țibucani, cu Petru Ciurea candidat.

– La Piatra Șoimului, Neculai Nicorescu (PSD) rămâne primar.

– Vasile Rotaru (PSD) a câștigat un nou mandat în fruntea comunei Mărgineni.

– Aurel Ciocănel rămâne primarul PSD al comunei Costișa, iar surpriza apare la Păstrăveni, unde câștigător este Anton Gorea (UNPR).

– Aurora Lazăr Balan (PSD) e, din nou, primarul comunei Gârcina.

– Daniel Horciu (PSD) rămâne primarul comunei Săvinești.

– Vânători Neamț rămâne cu primarul Adriana Maria Petrariu (PSD).

– Timișești rămâne cu primar Vasile Mărculeț (PSD).

– Agapia rămâne cu primar Neculai Nastasă (PSD).

– La Pipirig, rămâne primar Marcel Prună (PSD).

– La Urecheni, primarul rămâne Ioan Tănăselea (PSD).

– Constantin Păduraru este noul primar PSD al comunei Dochia.

– Podoleni va avea în următorii patru ani primar PSD, în persoana lui Cristian Croitoru (PSD).

– Petre Zamfir (PSD) rămâne primarul comunei Crăcăoani.

– Daniel Lozonschi (PSD) rămâne primarul comunei Brusturi.

– Vasile Băbuță (PSD) a obținut un nou mandat la Primăria Gâdinți, după cum și Viorel Smeria (PSD) și-a adjudecat încă patru ani funcția de primar al comunei Valea Ursului.

– La Tazlău, Constantin Machidon (PNL) rămâne primar încă 4 ani.

– La Grumăzești, Constantin Matasă (PSD) a câștigat încă un mandat, la o diferență catalogată drept uriașă față de competitorul său PNL Decebal Arnăutu.

– Dămuc îl va avea primar tot pe Anton Covasan, după toate probabilitățile și numărătorile de până acum.

– Comuna Girov are, în sfârșit, primar majoritar, în persoana lui Vasile Ciubotaru (PSD), profesor. Numărătoarea nu s-a încheiat, se așteaptă rezultatele din ultimele două secții, dar rezultatul nu mai poate fi întors.

– Primar nou la Borlești: fostul viceprimar Vasile Puică (PSD) are deja peste 260 de voturi avans și toate șansele să fie șeful primăriei în următorii patru ani.

– Daniel State (PSD) rămâne primarul comunei Cândești încă patru ani.

– Vasile Alexandroaia (PNL) a câștigat un nou mandat de primar al comunei Grințieș.

– Ion Rotaru (PSD) va fi tot primarul comunei Alexandru cel Bun, după ce a întrunit 60% din voturile alegătorilor din localitate.

– Gheorghe Oniga (PSD) câștigă un nou mandat la Primăria Bicaz Chei.

– Ioan Filip (PSD) a câștigat din nou Primăria la Zănești.

– Vasile Motfolea (PSD) rămâne primarul comunei Rediu.

– La Oniceni, primar nou: Bogdan Duminică (PSD), ia locul fostului primar, tatăl său, Ioan Duminică.

– Iosif Șoican este, din nou, primarul ales al comunei Doljești.

– Ticușor Vasiliu, candidat al PSD, este primar la Petricani.

Stiri pe aceeasi tema

Opt candidati la prezidentiale, reclamati la Parchet de BEC pentru semnaturi similare. Alexandru Cumpanasu si Viorel Catarama se numara printre ei

Ioana Badulescu

CANDIDATI ALEGERI 2016 IASI. UNPR si-a lansat candidatii la locale. Cine candideaza la Primaria Iasi

Cristiana Petrariu Bota

Primul candidat la alegerile prezidentiale care se retrage din cursa: Ma doare sa constat ca 50% dintre romani nu mai sunt interesati de nimic

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult