EDU REZULTATE BACALAUREAT 2017
Examene

REZULTATE BAC 2017, EDU.RO. Ministerul Educatiei a publicat rezultatele pe bacalaureat.edu.ro

REZULTATE BAC 2017, EDU.RO. Ministerul Educatiei a publicat, miercuri, rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat pe site-ul specializat bacalaureat.edu.ro. Rezultatele afisate miercuri, 5 iunie, sunt inainte de contestatii. Potrivit MEN, contestatiile vor putea fi depuse tot miercuri, pana cel tarziu la ora 20.00.

Rata de promovabilitate la prima sesiune a examenului de Bacalaureat, înainte de contestații, este de 71,4%, a anunțat, miercuri, ministrul Educației, Liviu Pop. Potrivit calendarului aprobat de MEN, între 6 și 9 iulie vor fi rezolvate contestațiile, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 10 iulie.

EDU REZULTATE BACALAUREAT 2017. Înscrierea candidaților pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face între 11 și 14 iulie. Cei care au promovat examenele de corigențe o pot face pe 27 iulie.

Pe 21 august va fi susținută proba scrisă la Limba și literatura română, pe 22 august — la Limba și literatura maternă, iar pe 23 august — proba obligatorie a profilului. Ultima probă, cea la alegere a profilului și specializării, va avea loc pe 4 august.

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, iar pe 29 — 30 august — competențele digitale.

În zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, și depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00.

Contestațiile vor fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.

Stiri pe aceeasi tema

BACALAUREAT 2018. Inscrierile la examenul de Bacalaureat au loc pana pe 2 februarie, prima proba orala e pe 12 februarie

Ioana Badulescu

Ministrul desemnat al Educatiei: 17 discipline si 34 de ore pe saptamana e prea mult. Implementarea normelor europene e o solutie

Ioana Badulescu

ADMITERE ACADEMIA DE POLITIE 2018. Modificari la regulamentul de admitere, o categorie de candidati nu va mai sustine probele scrise

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult