EDU REZULTATE BACALAUREAT 2017
Examene

REZULTATE BAC 2017, EDU.RO. Ministerul Educatiei a publicat rezultatele pe bacalaureat.edu.ro

REZULTATE BAC 2017, EDU.RO. Ministerul Educatiei a publicat, miercuri, rezultatele la prima sesiune a examenului de Bacalaureat pe site-ul specializat bacalaureat.edu.ro. Rezultatele afisate miercuri, 5 iunie, sunt inainte de contestatii. Potrivit MEN, contestatiile vor putea fi depuse tot miercuri, pana cel tarziu la ora 20.00.

Rata de promovabilitate la prima sesiune a examenului de Bacalaureat, înainte de contestații, este de 71,4%, a anunțat, miercuri, ministrul Educației, Liviu Pop. Potrivit calendarului aprobat de MEN, între 6 și 9 iulie vor fi rezolvate contestațiile, iar rezultatele finale vor fi publicate pe 10 iulie.

EDU REZULTATE BACALAUREAT 2017. Înscrierea candidaților pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat se va face între 11 și 14 iulie. Cei care au promovat examenele de corigențe o pot face pe 27 iulie.

Pe 21 august va fi susținută proba scrisă la Limba și literatura română, pe 22 august — la Limba și literatura maternă, iar pe 23 august — proba obligatorie a profilului. Ultima probă, cea la alegere a profilului și specializării, va avea loc pe 4 august.

Între 25 și 28 august vor fi evaluate competențele lingvistice de comunicare orală în Limba română, pe 28 august — competențele lingvistice de comunicare orală în limba maternă, iar pe 29 — 30 august — competențele digitale.

În zilele de 30 și 31 august se va face evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Rezultatele vor fi afișate pe 1 septembrie, până la ora 16,00, și depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, între orele 16,00 — 20,00.

Contestațiile vor fi rezolvate între 2 și 5 septembrie, iar rezultatele finale vor fi afișate pe 6 septembrie.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Educatiei a semnat ordinul privind suplimentarea bugetelor pentru competitiile din cadrul PNCDI III

Ioana Badulescu

Programul de lucru al profesorilor, in perioada suspendarii cursurilor, va fi stabilit de directorii unitatilor de invatamant

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei: Profesorii nu sunt obligati sa vina la scoala in martie, salariile vor fi platite integral

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult