REZULTATE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2017. Pe 31 martie se afiseaza rezultele finale ale simularilor la examenele nationale de evaluare
Viata bate filmul

REZULTATE EDU EVALUARE NATIONALA 2016. Rezultate Evaluare Nationala 2016 Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov, Cluj si Timis

REZULTATE EDU EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI, IASI, CONSTANTA, BRASOV, CLUJ SI TIMIS. Pe 1 iulie sunt afisate primele Rezultate la Evaluare Nationala 2016, cel mai probabil dupa ora 15.00. HotWeek.ro va prezinta in acest articol primele Rezultate la Evaluare Nationala 2016 pe Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov, Cluj si Timis. Ministerul Educatiei a anuntat ca rezultatele la Evaluarea Nationala vor fi afisate dupa ora 15.00.

AU FOST AFISATE REZULTATELE LA EVALUAREA NATIONALA 2016. Asteptam comunicatul de presa al Ministerului Educatiei pentru a afla datele statistice privind rezultatele la Evaluare Nationala 2016 obtinute de elevii din Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj, Brasov si Timis. Mai multe detalii aici.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 EDU.RO. UPDATE HOTWEEK: Mai este putin pana cand Ministerul Educatiei va afisa rezultatele la examenul de Evaluare Nationala 2016 pe toate judetele, inclusiv pe Bucuresti, Iasi, Constanta, Brasov, Cluj si Timis! Precizam ca rezultatele vor fi pe judete si vor fi actualizate in timp real de site-ul HotWeek.ro. Dupa afisarea rezultatelor vor putea fi formulate contestatiile, probabil vor fi foarte multe la proba de Matematica, unde a iesit un adevarat scandal dupa ce parintii si elevii au reclamat cu un subiect a fost formulat gresit.

REZULTATE EDU EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI, IASI, CONSTANTA, BRASOV, CLUJ SI TIMIS. Rezultatele obtinute de absolventii claselor a 8-a la Evaluare Nationala 2016 vor fi afisate vineri, 1 iulie, pana in ora 16:00, iar dupa afisarea notelor, elevii vor putea depune contestatii pana in ora 20:00.

Contestatiile vor fi solutionate pana luni, iar marti, 5 iulie, se vor afisa Rezultatele finale la Evaluare Nationala 2016. Elevii din Bucuresti, Iasi, Constanta, Cluj, Brasov si Timis, dar si cei din restul tarii, cu siguranta au mari emotii, insa emotiile continua si dupa ce vor afla rezultatele. Urmeaza Admiterea la Liceu 2016! HotWeek va prezinta primele Rezultate la Evaluare Nationala 2016.

REZULTATE EDU EVALUARE NATIONALA 2016. REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2016 BUCURESTI, IASI, CONSTANTA, BRASOV, CLUJ SI TIMIS. Amintim aici si rezultatele obtinute de elevi la testele de Simulare la Evaluare Nationala 2016. La simularea probelor din cadrul Evaluarii Nationale (22-24 februarie), rata de prezenta s-a situat la 90,71 la suta. La nivel national, 73.342 de elevi (44,05%) au obtinut medii peste 5 la simularea probelor din cadrul Evaluarii Nationale. Statistic, cele mai multe note peste 5 s-au inregistrat in Capitala – 60,57 la suta (rata prezenta – 90,10 la suta), urmata de Braila – 58,5 la suta (rata prezenta – 76,61 la suta) si Cluj – 55,33% (rata prezenta – 91,37 la suta). Cele mai mici note s-au inregistrat, pe un fond de prezenta de aproximativ 90 la suta, in judetele Vaslui – 31,22 la suta, Tulcea – 32,67 la suta, si Calarasi – 33,47 la suta.

După contestațiile care vor fi depuse astazi la Evaluare Nationala 2016, va urma o runda de re-examinări ale lucrărilor. Rezultatele finale la Evaluare Națională 2016 vor fi publicate în data de 5 iulie; Vor fi multe contestații, probabil cele mai multe la proba de matematică de la Evaluare Națională 2016.

Iti recomandam si: REZULTATE LIVE TEXT LA EVALUARE NATIONALA 2016 LA NIVEL NATIONAL – NOTE

Afla aici ultimele detalii despre Admiterea la Liceu 2016 

EVALUARE NATIONALA 2016- TOTUL DESPRE CONTESTATII

În procesul de evaluare a lucrărilor și de rezolvare a contestațiilor, în cazul în care diferența dintre notele celor doi evaluatori este de cel mult 0,50 puncte, se calculează și se trece pe lucrare nota finală, calculată ca medie aritmetică, cu două zecimale, fără rotunjire, a notelor acordate de cei doi profesori evaluatori.

În cazul în care diferența între notele acordate de către cei doi profesori evaluatori este mai mare de 0,50 puncte, lucrarea va fi recorectată de alți doi profesori evaluatori, stabiliți de președintele comisiei, iar nota acordată de aceștia, va fi nota finală.

Candidatul major și părinții/reprezentanții legali ai candidatului minor pot solicita comisiei județene/a municipiului București de organizare a evaluării naționale să vadă lucrarea/lucrările proprie/proprii a/ale propriului copil numai după afișarea rezultatelor finale după contestații. La vizualizarea lucrării/lucrărilor, candidatul minor trebuie să fie însoțit obligatoriu de un părinte/reprezentant legal.

Solicitarea de vizualizare, menționată la alin. (1), nu poate conduce la reevaluarea și/sau modificarea notelor acordate lucrării/lucrărilor. (3) Cu excepția candidatului sau a părinților/reprezentanților legali ai acestuia, pot solicita să vadă lucrarea/lucrările doar membrii comisiei județene/a municipiului București de organizare a evaluării naționale sau cei ai Comisiei Naționale de Organizare a Evaluării Naționale, în scopul reevaluării acesteia/acestora, conform prevederilor art.6 pct.(10) și ale art.9 pct. (25) din Metodologia de organizare și desfășurare a evaluării naționale pentru elevii clasei a VIII-a în anul școlar 2010-2011, aprobată prin Ordinul ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului nr. 4.801/2010.

REZULTATE EVALUARE 2016. Ce note s-au luat la Evaluare Nationala. EDU.RO

Subiect gresit la Matematica la Evaluare Nationala 2016! S-a initiat o petitie online impotriva diagramei reprezentata gresit

Stiri pe aceeasi tema

Program banci Rusalii – 1, 2 si 5 iunie 2017. Ce program au bancile BRD, BCR, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 16 FEBRUARIE 2017. Constantina, veste extraordinara pentru fani: Va aparea la televizor!

Cristiana Petrariu Bota

OANA, HIP-HOP LA ROMANII AU TALENT 8 APRILIE 2016. Astept de mult fete in hip-hop!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult