REZULTATE EVALUARE 2017
Viata bate filmul

REZULTATE EVALUARE 2017 CONSTANTA. Note EDU.RO in judetul Constanta la Evaluarea Nationala 2017

REZULTATE EVALUARE 2017 CONSTANTA. Emotii pentru elevii din Constanta care au sustinut examenul de Evaluare Nationala 2017. Rezultatele si notele obtinute de candidatii din Constanta la Evaluarea Nationala 2017 vor fi afisate in centrele de examen si pe site-ul EDU.RO in cursul zilei de luni, 26 iunie. 

Elevii din Constanta au sustinut pe 19 si 21 iunie examenele la romana si matematica din cadrul examenului de Evaluare Nationala 2017. Rezultatele finale dupa contestatii pentru judetul Constanta le puteti vedea AICI.

REZULTATE EVALUARE 2017 CONSTANTA. Rezultatele la Evaluarea Națională vor fi afișate luni până la ora 16,00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale. În aceeași zi vor putea fi depuse eventualele contestații până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 30 iunie.

De interes: REZULTATE EVALUARE NATIONALA 26 IUNIE 2017 EDU.RO. Note Evaluare si contestatii. LIVE ONLINE

REZULTATE EVALUARE BUCURESTI 2017, EDU.RO. Note Evaluare Nationala / Capacitate pe Bucuresti – UPDATE

REZULTATE EVALUARE IASI 2017. Note EDU.RO obtinute in judetul Iasi la Evaluarea Nationala 2017

REZULTATE EVALUARE 2017 CONSTANTA. Lucrările sunt corectate în centre zonale de evaluare din alte județe decât cele în care au avut loc probele. Prezența la proba de limba română a fost de 97,33%, iar la matematică 97,17%.

În conformitate cu prevederile metodologice, în urma evaluării lucrărilor contestate, ‘nota inițială se poate modifica, după caz, prin creștere sau descreștere, prin nota acordată la contestații’. Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestații este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferență între nota de la evaluarea inițială și cea de la contestații.

REZULTATE EVALUARE 2017 CONSTANTA. MEN reamintește că media generală obținută la Evaluarea Națională constituie unul dintre criteriile pentru admiterea în învățământul liceal de stat. Media de admitere în liceu este media ponderată între media generală la Evaluarea Națională (reprezentând 80%) și media generală de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentând 20%).

Stiri pe aceeasi tema

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 43 REZUMAT, 9 DECEMBRIE 2016. Kahraman si Elif redevin sot si sotie insa apar noi probleme in familia Yorukhan

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 62 REZUMAT, 28 IUNIE 2016. Dilara continua sa se intalneasca pe ascuns cu Harun

Delia Ion

BILETUL ZILEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Oostende vrea sa-si pastreze punctajul maxim din intalnirile de acasa

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult