Viata bate filmul

REZULTATE EVALUARE BUCURESTI 2017, EDU.RO. Note Evaluare Nationala / Capacitate pe Bucuresti – UPDATE

REZULTATE EVALUARE BUCURESTI 2017, EDU.RO. Primele Rezultate la examenul de Evaluare Nationala 2017 pe Bucuresti sunt afisate luni, 26 iunie 2017, la centrele de examen si pe Edu.ro. Ce note au obtinut elevii de clasa a VIII-a la Evaluarea Nationala vom afla in cursul acestei dupa-amiezi, vom reveni cu Update imediat ce rezultatele vor fi facute publice de Edu.ro.

REZULTATE EVALUARE BUCURESTI 2017, EDU.RO. Rezultatele obținute de elevii din București la examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ / CAPACITATE din 2017 sunt afișate pe evaluare.edu.ro .

VEZI REZULTATELE LA EVALUAREA NATIONALA 2017

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 26 IUNIE 2017 EDU.RO. Note Evaluare si contestatii. LIVE ONLINE

Aflați AICI rezultatele la Evaluarea Națională, imediat ce vor fi disponibile.

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2017. Afişarea primelor rezultate este programată în data de 26 iunie, până la ora 16,00. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, până la ora 20,00. Rezultatele finale vor fi comunicate în data de 30 iunie în centrele de examen şi pe evaluare.edu.ro.

Pe HOTWEEK.RO găsești toate informațiile legate de examenele susținute de absolventii clasei a VIII-a: subiecte barem și REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2017.

Rezultatele la Evaluarea Nationala vor fi afisate luni pana la ora 16:00, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale. In aceeasi zi vor putea fi depuse eventualele contestatii pana la ora 20:00. Rezultatele finale vor fi facute publice pe 30 iunie. 

Lucrarile sunt fi corectate in centre zonale de evaluare din alte judete decat cele in care au avut loc probele. Prezenta la proba de limba romana a fost de 97,33%, iar la matematica 97,17%.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 26 IUNIE 2017 EDU.RO. In conformitate cu prevederile metodologice, in urma evaluarii lucrarilor contestate, ‘nota initiala se poate modifica, dupa caz, prin crestere sau descrestere, prin nota acordata la contestatii’. Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestatii este finala, intrucat nu se mai aplica regula celor 0,5 puncte diferenta intre nota de la evaluarea initiala si cea de la contestatii.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 26 IUNIE 2017 EDU.RO. Media generala obtinuta la Evaluarea Nationala constituie unul dintre criteriile pentru admiterea in invatamantul liceal de stat. Media de admitere in liceu este media ponderata intre media generala la Evaluarea Nationala (reprezentand 80%) si media generala de absolvire a claselor din gimnaziu (reprezentand 20%).

 

Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Bolohan in semifinala ROMANII AU TALENT 2015: Moment dedicat tatalui meu

Cristiana Petrariu Bota

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 75 REZUMAT, 9 IULIE 2018

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 NOIEMBRE 2015. Adriana este vazuta in rolul celei mai barfitoare concurente din acest sezon

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult