REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. 73% dintre elevi au reusit sa obtina medii peste 5
Examene Social

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. 73% dintre elevi au reusit sa obtina medii peste 5

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. Rezultatele examenului de Evaluare Naţională 2018 au fost publicate marţi pe site-ul Evaluare.edu.ro şi la centrele de examen. Contestaţiile se pot depune tot marti, până la ora 19, iar notele finale vor fi publicate de Ministerul Educatiei pe 23 iunie.

Ministerul Educaţiei a centralizat rezultatele la Evaluarea Naţională: 73% dintre elevii de clasa a opta care au susţinut probele au reuşit să obţină medii mai mari sau egale cu 5. De asemenea, 319 candidaţi au obţinut media 10.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. Media generală obţinută în cadrul Evaluării Naţionale are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a.

Peste 150.000 de elevi s-au înscris la examenul de Evaluare Naţională anul acesta. Anul trecut, au fost aproape 145.000 de elevi. În municipiul Bucureşti s-au înregistrat 53 de medii de 10 anul acesta.

În judeţul Sibiu, nici unul dintre elevii care au susţinut Evaluarea Naţională nu a obţinut media 10. Au fost înregistrate şapte medii de 9.90. În total, 71% dintre candidaţi au obţinut medii mai mari sau egale cu 5.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2018. În judeţul Iaşi, 32 de elevi au obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, 14 dintre ei provenind de la Colegiul Naţional din municipiu.

În judeţul Alba, 11 elevi au obţinut media zece la Evaluarea Naţională, numărul reprezentând un record pentru judeţ pentru ultimii ani.

În judeţul Galaţi, peste 83% dintre candidaţi au obţinut medii peste 5, înaintea contestaţiilor. Nouă elevi au reuşit să obţină media generală 10, iar doi au luat media 1.

Anul trecut, la nivel naţional, 77% dintre elevi au obţinut medii peste 5.

Stiri pe aceeasi tema

250 de militari americani au sosit la Baza Militara Mihail Kogalniceanu

Ioana Badulescu

Conducerea centralei de la Cernavoda este urmarita penal

Cristiana Petrariu Bota

Adrian Tutuianu, dezvaluiri despre Ghita, generalul Coldea si sistemul SRI

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult