5.6 C
România
20 octombrie 2021
Loteria fiscala schimba regulamentul jocului incepand din iulie 2015
Viata bate filmul

Rezultate Loteria bonurilor fiscale: Bonurile fiscale de 615 lei, emise in 18 martie, sunt castigatoarele loteriei

REZULTATE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 APRILIE 2016. Extragerea bonurilor fiscale castigatoare emise in perioada 1 – 31 martie 2016 a avut loc duminica seara, si are un fond de premiere de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Finantelor Publice.

REZULTATE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 APRILIE 2016. Bonurile fiscale de 615 lei, emise în data de 18 martie, sunt câștigătoarele loteriei bonurilor fiscale de duminică, 17 aprilie. Fondul de premiere este de un milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Aceasta a fost prima etapă a loteriei bonurilor fiscale.

„După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câștigătoare”, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanțelor.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice (MFP), al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) și al Loteriei Române (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câștigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate și o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

STIRE INITIALA: „Selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape. Duminica, 17 aprilie, va fi organizata prima etapa de selectie, care consta in extragerea bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare. Dupa centralizare, daca sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizata cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare”, se mentioneaza in comunicat.

REZULTATE LOTERIA BONURILOR FISCALE 17 APRILIE 2016.Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 19:30. Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Stiri pe aceeasi tema

TE VREAU LANGA MINE 23 OCTOMBRIE 2015. Diana a avut parte la paravan nu de unul ci de doi pretendenti

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lucian MPFM4 a reusit sa dea jos kilogramele acumulate in plus in show

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 56 REZUMAT, 6 IUNIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult