Loteria fiscala schimba regulamentul jocului incepand din iulie 2015
Social

REZULTATE LOTERIA FISCALA: Date castigatoare prima extragere din Loteria Bonurilor fiscale

REZULTATE LOTERIA FISCALA: Luni, 13 aprilie, are loc prima extragere in Loteria Bonurilor Fiscale. HotWeek..ro va actualiza rezutatele la Loteria Bonurilor Fiscale. Loteria Romana realizeaza prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale, loterie organizata de Ministerul Finantelor Publice (MFP) si Agentia Nationala de Administrare Fiscala cu ocazia Sarbatorilor Pascale, informeaza MFP. Extragerea din cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale este publica si va fi transmisa in direct de Televiziunea Romana, care va pune la dispozitie, gratuit, tuturor posturilor TV interesate semnalul transmisiei in direct.

REZULTATE LOTERIA BONURILOR FISCALE – UPDATE: La prima extragere, datele au fost urmatoarele:
Ziua – 7 / Luna – 2 / Suma – 006. P intelesul tuturor, cine are un bon fiscal emis in 7 februarie, cu o valoare totala de 6 lei, poate revendica un premiu de la Ministerul de Finante.

In joc sunt premii in valoare totala de un milion de lei. Loteria va avea loc lunar, exceptie facand extragerea speciala de luni, la care vor fi cumulate bonuri din doua luni. La extragerea de luni au fost luate in calcul bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie.

REZULTATE LOTERIA FISCALA: Tot ce trebuie sa faceti este sa VERIFICATI daca bonul dumneavoastra a fost emis in ZIUA castigatoare si are valoarea egala cu SUMA castigatoare. Atentie! Verificati doar valoarea fixa in LEI, fara sa luati in considerare zecimalele. Concret, in cazul unui un bon in valoare de 61,70 LEI. Ca sa avem sanse de castig, numarul extras luni ar trebui sa fie 61.

1 milion de lei sunt pusi in joc la aceasta editie si vor fi impartiti egal la numarul de castigatori, insa NUMAI daca bonurile dumneavoastra respecta in plus conditiile prevazute de lege. Puteti sa revendicati premiul in maximum 30 de zile la sediul ANAF din orasul, respectiv sectorul unde aveti domiciliul, cu bonul fiscal in original si o copie a actului de identitate.

REZULTATE LOTERIA FISCALA: La aceasta extragere participa bonurile fiscale emise in perioada 2 februarie – 28 martie 2015. Participarea la loterie nu presupune o inregistrare prealabila a bonurilor fiscale in nicio baza de date/ website si nici depunerea acestora inainte de efectuarea extragerii la sediile institutiilor implicate in organizare. Bonurile raman la posesorii acestora care, dupa extragere, vor verifica daca sunt castigatoare.

REZULTATE LOTERIA FISCALA: Loteria Romana are exclusiv calitatea de organizator al extragerilor pentru aceasta loterie iar acestea se vor efectua cu urnele si bilele pe care Loteria Romana le utilizeaza pentru tragerile loto.

Extragerea va avea loc in prezenta unei comisii de tragere formata din cate un reprezentant al Ministerului Finantelor Publice, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si C.N. Loteria Romana S.A. iar bilele si urnele vor fi verificate in prezenta comisiei inainte de extragere.

Extragerea din 13 aprilie a.c. va avea trei etape, dupa cum urmeaza:
– etapa I: se va extrage o bila, reprezentand luna emiterii bonului;
– etapa II: se va extrage o bila, reprezentand ziua emiterii bonului;
– etapa III: se vor extrage 3 bile, reprezentand valoarea bonului.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si al C.N. Loteria Romana S.A. pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Revendicarea premiilor se face, incepand cu prima zi dupa efectuarea extragerii, pana la data de 13 mai a.c. inclusiv, prin depunerea in original a bonului fiscal castigator emis in perioada 02 februarie – 28 martie a.c., alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, acest termen reprezentand termen de decadere din dreptul de a revendica premiul. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala la care se depune bonul fiscal sau descarcat de pe site-ul www.mfinante.ro.

Un bon fiscal este considerat castigator doar daca indeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, avand inscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritoriala a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala unde a fost depus originalul bonului fiscal castigator elibereaza o copie care poarta mentiunea „conform cu originalul”.

Plata castigurilor se face de catre Ministerul Finantelor Publice, in termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor, dupa verificarea autenticitatii si realitatii bonurilor fiscale depuse pentru revendicarea premiilor, de catre organele competente ale Agentiei Nationale de Administrare Fiscala.

Foto: ziuanews.ro

Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, dupa sedinta CSAT pe tema coronavirus: Fac apel la calm si la o informare corecta. Nu exista motive de panica

Cristiana Petrariu Bota

Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus, joi, in Studioul 2 al Televiziunii Romane

Ioana Badulescu

Inmormantarea lui Vadim Tudor, cu peripetii! Sicriul cu trupul lui Vadim nu a incaput in cavou. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult