Social

REZULTATE LOTERIA FISCALA: Prima extragere lunara a avut loc duminica, 19 iulie 2015. Castigatoare, bonurile fiscale de 509 lei

REZULTATE LOTERIA FISCALA. BONURI CASTIGATOARE LA EXTRAGEREA DIN 19 IULIE 2015: Bonurile fiscale de 509 lei din 1 iunie au iesit castigatoare la prima etapa a extragerii lunare de duminica. Amintim ca prima extragere lunara din cadrul Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, 19 iulie, in studioul TV al Loteriei Romane. La extragere au participat bonurile emise in luna iunie. In urma extragerii de duminica, bonurile castigatoaresunt cele in valoare de 509 lei, emise la 1 iunie, iar o a doua extragere va fi organizata doar in cazul in care vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri.  

Fondul de premiere pentru aceasta extragere este tot de un milion de lei, potrivit Ordinului MFP nr. 836/2015 privind stabilirea fondului de premiere pentru o extragere lunara a Loteriei bonurilor fiscale, publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 535 de vineri, 17 iulie 2015.

Actul normativ prevede totodata ca fondul de premiere stabilit sa se majoreze cu sumele necesare rotunjirii valorii castigului aferent unui bon fiscal.

REZULTATE LOTERIA FISCALA. BONURI CASTIGATOARE LA EXTRAGEREA DIN 19 IULIE 2015: Extragerile Loteriei bonurilor fiscale se organizeaza atat lunar, cat si ocazional. Daca pana acum deja au fost organizate doua extrageri ocazionale (13 aprilie si 28 iunie), duminica a avut loc prima extragere lunara, potrivit Ordonantei Guvernului nr. 10/2015.

REZULTATE LOTERIA FISCALA. BONURI CASTIGATOARE LA EXTRAGEREA DIN 19 IULIE 2015: La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise in intervalul 1-30 iunie, iar extragerea aleatorie de numere s-a facut dupa cum urmeaza:

un numar cuprins intre 1 si 999 inclusiv, care reprezinta valoarea totala a bonului fiscal (fara subdiviziunile leului), inclusiv taxa pe valoarea adaugata. Acesta rezulta in urma extragerii succesive a trei serii de cifre cuprinse intre 0 si 9 – 509 a fost numarul extras duminica;
un numar care reprezinta ziua emiterii bonului fiscal (aferenta lunii pentru care se organizeaza extragerea) – 1 (1 iunie).

Astfel, bonurile fiscale in valoare de 509 lei, emise la data de 1 iunie 2015, sunt castigatoare.

Cum se face selectia castigatorilor 

In continuare numarul maxim de premii acordate va fi de 100, astfel incat selectia castigatorilor se va face in doua etapa, la fel ca la ultima extragere ocazionala.

Astfel, in situatia in care, dupa finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista centralizatoare cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1.000.000 lei este impartit persoanelor care le-au depus, dupa verificarea autenticitatii bonurilor castigatoare.

Daca insa in urma centralizarii listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constata depasirea numarului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizata a doua extragere in vederea determinarii a 100 de castigatori. Si aceasta extragere va fi televizata, organizarea ei urmand sa fie anuntata ulterior.

Castigatorii vor avea la dispozitie 30 de zile pentru a revendica premiul — adica intre 20 iulie si 18 august –, iar banii vor fi acordati pana in data de 17 octombrie. Bonurile castigatoare originale se depun la orice unitate a Fiscului, impreuna cu o copie a actului de identitate/pasaportului si o cerere de revendicare.

Urmatoarea extragere, conform calendarului aprobat de MFP, va fi organizata pe 16 august si vor participa bonurile emise in perioada 1-31 iulie 2015.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri senzationale”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si peFacebook,Twitter sau Google Plus.  

Stiri pe aceeasi tema

Politistii protesteaza de Ziua Politiei Romane. Miting la MAI, urmat de un mars pana in Piata Victoriei

Ioana Badulescu

Judecatoarea Mariana Moncea, suspendata 6 luni de Consiliul Superior al Magistraturii

Ioana Badulescu

Sebastian Ghita a scapat de filaj luni seara, pe DN 1. S-ar putea cere mandat de arestare in lipsa

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult