Social

Rezultate LOTO din 23 martie. Uite ce report se inregistreaza la tragerea LOTO 6/49

LOTO: Loteria Romana va efectua duminica, 23 martie, o noua extragere la jocurile LOTO 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus. Reportul la jocul LOTO 6/49 depaseste suma de 3,8 milioane de lei, asadar daca nu ai pus un bilet la tragerea de astazi, inca mai ai timp sa joci si, cine stie, te poti numara printre castigatori.

Potrivit informatiilor publicate pe site-ul loto.ro, la sumele puse in joc de Loteria Romana nu sunt deloc neglijabile, cele mai mari fiind la JOKER si LOTO 6/49. HotWeek va publica numerele castigatoare dupa extragerea care va avea loc in studioul Loteriei Romane.

La LOTO 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 3,8 milioane lei (peste 854.840 de euro) iar la NOROC a ramas in joc un report cumulat in valoare de peste 1,7 milioane lei (peste 387.870 de euro).

In urma tragerii de duminica la JOKER, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 8,5 milioane lei (peste 1,9 milioane euro) iar la NOROC PLUS reportul inregistrat la categoria I este de aproximativ 495.960 lei (peste 110.330 de euro).

La LOTO 5/40 reportul la categoria I este de peste 419.770 lei (peste 93.380 de euro) iar la SUPER NOROC, la aceeasi categorie, se inregistreaza un report in valoare de peste 17.450 lei (peste 3.880 de euro).

Related posts

Stela Popescu incepuse sa moara pe scena, la Gala Femeilor de Succes. Oana Pellea: Publicul a aplaudat, nimeni nu a chemat salvarea

Lucy Ionesco

Exercitii militare masive in Romania. Militari din Batalionul de Infanterie Constanta se pregatesc in poligonul de la Cincu

Lucy Ionesco

Discutii intre ANAF si reprezentantii Antena Group, la cererea trustului Intact

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult