REZULTATE REZIDENTIAT 2018 IASI: UMF Iasi a sustinut concursul de rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie
Examene

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 IASI: UMF Iasi a sustinut concursul de rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 IASI. Ministerul Sanatatii a organizat duminica, 18 noiembrie 2018, concurs national de intrare in rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie. La UMF Iasi candidatii au sustinut concursul de rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie. Comisia centrala de rezidentiat analizeaza si comunica raspunsurile corecte ramase definitive, in termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor. Comunicarea grilei corecte ramase definitiva se face prin publicarea pe site-ul rezidentiat.ms.ro, pe paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie si prin afisarea la sediul comisiei locale de concurs si constituie raspuns la contestatiile primite.

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 UMF IASI. La terminarea concursului candidatii au predat sefului de sala, sub semnatura, grila de raspuns. Caietul cu intrebari a ramas in posesia candidatilor, cu exceptia celor care, din indiferent ce motiv, au parasit sala in primele 3 ore de concurs.

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 UMF IASI. Grilele de raspuns bune de corectat s-au predat de catre candidati, sub semnatura, sefului de sala. Corectura acestor grile s-a facut in mod electronic prin scanare, in sala de concurs, in prezenta autorului si a inca 2 candidati din sala respectiva, care au fost nominalizati in procesul-verbal al salii si care au semnat pe acesta si pe grilele candidatilor. Dupa anuntarea punctajului tuturor candidatilor din sala respectiva, seful de sala, in prezenta a 3 candidati, a ambalat si sigilat plicul cu grilele corectate si unitatile de memorie externa (memory stick) predat de personalul desemnat pentru operatiunea de scanare.

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 UMF IASI. Eventualele contestatii privind raspunsurile corecte sunt depuse de candidati pana la ora 16:00 in ziua de 19 noiembrie 2018. Contestatiile se depun la sediul comisiei locale de concurs anuntat pe site-ul universitatii de medicina si farmacie unde a fost sustinut concursul.

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 UMF IASI. Comisia centrala de rezidentiat analizeaza si comunica raspunsurile corecte ramase definitive, in termen de 48 de ore de la expirarea termenului de depunere a contestatiilor. Comunicarea grilei corecte ramase definitiva se face prin publicarea pe site-ul rezidentiat.ms.ro, pe paginile de internet ale universitatilor de medicina si farmacie si prin afisarea la sediul comisiei locale de concurs si constituie raspuns la contestatiile primite.

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 UMF IASI. In urma analizarii contestatiilor si stabilirii grilei corecte ramase definitiva, punctajele comunicate in sali pot suferi modificari.

REZULTATE REZIDENTIAT 2018 UMF IASI. Clasificarea pe domenii rezulta prin unificarea electronica a rezultatelor din toate centrele universitare in care s-a desfasurat concursul, stabilite in urma aplicarii grilei corecte ramase definitiva. Clasificarea este nationala si se face pentru fiecare domeniu in care s-a desfasurat concursul.

Clasificarile se vor afisa simultan pe site-ul rezidentiat.ms.ro si pe paginile de internet ale celor 6 universitati de medicina si farmacie.

Stiri pe aceeasi tema

NOUA LEGE A EDUCATIEI 2015: Ce se intampla cu examenul de Bacalaureat si cu clasa pregatitoare

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Educatiei stie? O profesoara din Valcea a ajuns sa predea la trei materii: romana, chimie si fizica!

Delia Ion

Rezultate admitere liceu 2017 – Repartizarea computerizata a elevilor la liceu Edu.ro

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult