REZULTATE REZIDENTIAT 2019. Ministerul Sanatatii cauta solutii pentru ca toti absolventii care reusesc sa treaca pragul de 60% sa fie admisi
ExameneSocial

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. Ministerul Sanatatii cauta solutii pentru ca toti absolventii care reusesc sa treaca pragul de 60% sa fie admisi

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. Ministerul Sanatatii organizeaza duminica, 8 decembrie 2019 concursul de intrare in Rezidentiat in domeniile medicina, medicina dentara si farmacie. Oficialii de la Ministerul Sanatatii cauta solutii pentru ca toti absolventii care reusesc sa treaca pragul de 60% din punctajul maxim pe domeniu, pe tara, sa fie admisi. 

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. In perioada 17-19 decembrie 2019 se va face alegerea posturilor/locurilor de candidati in functie de punctajul obtinut, iar intre 14-16 ianuarie se va face repartitia pe clinici de pregatire. Incadrarea in unitatile medicale ca rezidenti este prevazuta in data de 1 februarie 2020.

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. La fel ca in anii trecuti, concursul se va desfasura in 6 centre universitare: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara, dupa aceeasi metodologie, pe o durata de 4 ore, sub forma de test-grila cu 200 de intrebari.

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. In aceasta sesiune au depus dosarele pentru participare la concurs un numar de 8.876 tineri absolventi ai universitatilor de medicina si farmacie (6.283 pentru medicina, 1.740 pentru medicina dentara, 853 pentru farmacie).

REZULTATE REZIDENTIAT 2019. Acestia candideaza pe un numar de 4.710 locuri si posturi pe cele 3 domenii de pregatire (3960 locuri si posturi la domeniul medicina, 398 medicina dentara si 256 farmacie si 96 locuri pentru ministerele cu retea sanitara proprie – MApN, Ministerul Justitiei si MAI).

Lista locurilor si posturilor din reteaua Ministerului Sanatatii este publicata pe pagina de web oficial al concursului de rezidentiat www.rezidentiat.ms.ro

“Cele 6 centre universitare indeplinesc conditiile pentru organizarea concursului de intrare in Rezidentiat, dar si pentru pregatirea unui numar suplimentar de rezidenti. Am cerut ca acest concurs sa se desfasoare in spiritul corectitudinii si al transparentei, principiile acestei guvernari.

REZIDENTIAT 2019. Anul acesta nu schimbam regulile in timpul jocului, dar, in conditiile in care resursa umana este deficitara cautam solutii ca toti absolventii care reusesc sa treaca pragul de 60 la suta din punctajul maxim pe domeniu, pe tara, sa fie admisi.

Urez succes tuturor participantilor la concurs si ii asigur de tot suportul noii echipe a Ministerului Sanatatii”, a declarat Victor Costache, ministrul Sanatatii.

REZIDENTIAT 2019. Din data de 5 decembrie 2019 s-a afisat pe site-ul www.rezidentiat.ms.ro si pe site-urile facultatilor de medicina si farmacie repartizarea candidatilor pe sali in functie de domeniul pentru care s-au inscris.

In perioada 17-19 decembrie 2019 se va face alegerea posturilor/locurilor de candidati in functie de punctajul obtinut.

Intre 6-14 ianuarie 2020, viitorii rezidenti vor semna contractele individuale de munca cu unitatile sanitare, iar intre 14-16 ianuarie se va face repartitia pe clinici de pregatire.

Incadrarea in unitatile medicale ca rezidenti este prevazuta in 1 februarie 2020.

Related posts

Simulare de incendiu la UMF Iasi, urmata de o conferinta de presa a secretarului de stat Raed Arafat

Ioana Badulescu

Crin Antonescu si Calin Tariceanu apar in dosarul lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului

Lucy Ionesco

Simona Halep a invins-o pe Eugenie Bouchard si este in sferturi la Indian Wells

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult