21.1 C
România
26 septembrie 2022
Rezultate simulare BACALAUREAT 2016 IASI. Elevii de liceu afla ce note vor lua la BACALAUREAT 2016
Viata bate filmul

Rezultate simulare BACALAUREAT 2016 IASI. Elevii de liceu afla ce note vor lua la BACALAUREAT 2016

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016 IASI. Elevii de liceu din Iasi afla ce note vor lua la examenul de BACALAUREAT 2016 din vara. Liceele din Iasi, ca dealtfel din intreaga tara, vor afisa rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat 2016. EDU.RO va afisa rezultatele la nivel national vineri, 18 martie 2016.

Elevii din clasele a XI-a şi a XII-a de la liceele din Iaşi au început inca de ieri să treacă pe la afisierele liceelor pentru a afla ce rezultate au obtinut la simularea la BACALAUREAT 2016.

Oricum, elevii din Iasi sustin ca sunt pregatiti de examenul de BACALAUREAT din vara. Presiunea este mai mare decat in alti ani, insa cei mai multi dintre elevii de clasa a 12-a din Iasi spun ca au invatat si se vor pregati in continuare pentru ca obtine rezultate bune la examenul de BACALAUREAT 2016, poate mai bune decat rezultatele obtinute la Simularea la BAC 2016.

Iti recomandam si: REZULTATE BACALAUREAT 2016 – SIMULARE BAC 2016. Cand se afiseaza rezultatele la examenul de SIMULARE BACALAUREAT

BACALAUREAT 2016. Meditatii gratuite, solutia de avarie dupa rezultatele la simularea examenului de Bacalaureat

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016 IASI. Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Iasi sustine ca s-a constatat „o acomodare cu supravegherea audio-video, dar şi cu încadrarea în limitele temporale şi o familiarizare cu tipul de subiecte”, adaugand ca „pentru clasa a XII-a, presiunea este mai mare şi obligaţiile sunt asumate cu mai multă seriozitate”.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016 – IASI

În cursul zilei de astăzi, la nivel central vor ajunge rezultaltele finale la simularea de la „bac“, care a fost susţinută la începutul lunii.

La limba română s-au înscris 5.887 de elevi de clasa a IX-a, din care s-au prezentat 94%, şi 5.568 de elevi de clasa a XII-a, din care s-au prezentat 94,58%. Cea mai mică prezenţă a fost înregistrată la proba la alegere, unde dintre cei 5.452 de elevi înscrişi s-au prezentat 4.900.

REZULTATE SIMULARI BACALAUREAT 2016 EDU.RO. NOTE BAC 2016 EDU.RO. Pe 18 martie se anunta rezultatele

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016 IASI. „Constatăm o prezentă foarte bună. Este foarte important că şi elevii de clasa a XI-a vin cu seriozitate pentru că este o acomodare psihologică la contextul examenului şi în ceea ce priveşte rigoarea acestuia. O acomodare cu supravegherea audio-video, dar şi cu încadrarea în limitele temporale şi o familiarizare cu tipul de subiecte. Pentru clasa a XII-a, presiunea este mai mare şi obligaţiile sunt asumate cu mai multă seriozitate“, a declarat Camelia Gavrilă, inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean, citata de Ziarul de Iasi.

La această simulare, doi elevi au fost daţi afară din examen, prinşi cu telefonul mobil asupra lor. Conform re­gulilor, aceştia au fost acuzaţi de tentativă de fraudă. Cap de afiş însă este Timişul, unde un număr de şapte elevi au fost prinşi copiind, şase direct de cu ajutorul telefoanelor performante, iar unul de pe fiţuici. Simularea copierii nu a fost însă privită cu ochi buni de supraveghetori.

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016. REZULTATE SIMULARE BAC BUCURESTI

Cum a fost primul examen de BACALAUREAT din istoria Romaniei. Primele rezultate la Bacalaureat, o izbavire!

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016 IASI. Notele la simulare nu se trec în catalog decât dacă elevul îşi doreşte acest lucru. În urma analizei rezultatelor la simulare, inspectoratele şcolare vor lua măsuri de monitorizare şi control, dar şi de remediere a problemelor, acolo unde acest lucru se impune.

BACALAUREAT 2016 – EXAMENUL PROPRIU-ZIS

Examenul propriu-zis va începe în luna iunie, când va avea loc înscrierea candidaţilor, în perioada 30 iunie – 3 iulie. De pe 13 până pe 15 iunie va avea loc evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română, de pe 15 – până pe 17 iunie evaluarea competen­ţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, de pe 21 până pe 24 iunie va avea loc evaluarea competenţelor digitale, iar de pe 27 iunie până pe 1 iulie evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie.

Prima probă scrisă, cea la limba română, va avea loc pe 4 iulie, pe 5 iulie va avea loc proba scrisă la limba maternă, pe 6 iulie, proba scrisă la proba obligatorie a profilului, iar pe 8 iulie, proba scrisă la alegere a profilului. Pe 12 iulie se vor afişa rezultatele, urmând ca în perioada 13-15 iulie să se rezolve contestaţiile. Pe 16 iulie se vor afişa rezultatele finale.

Related posts

ZILE LIBERE 2016. CALENDAR RELIGIOS 2016. ZILE LIBERE SARBATORI 2016

Lucy Ionesco

BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2016. Concurentele se pregatesc de gala. Roxana si Alina, imagini de senzatie!

Lucy Ionesco

MESAJE PASTE 2016. Mesaje, urari, SMS-uri si felicitari de PASTE. HRISTOS A INVIAT! PASTE FERICIT!

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult