18.9 C
România
25 septembrie 2021
Viata bate filmul

REZULTATE TITULARIZARE 2016 BUCURESTI, IASI, CONSTANTA, CLUJ. Repartizare, detasare profesori Titularizare 2016

REZULTATE TITULARIZARE 2016 BUCURESTI, IASI, CONSTANTA, CLUJ. Profesorii din Bucuresti, Iasi, Constanta sau Cluj, precum si dascalii din celelalte judete din tara care au sustinut concursul de Titularizare 2016 au mari emotii. Miercuri, 27 iulie 2016, sunt afisate primele Rezultate la examenul de Titularizare 2016. Site-ul Edu.rova publica rezultatele la Titularizare in cursul zilei. HotWeek va actualiza rezultatele in functie de anuntul facut de Ministerul Educatiei.

REZULTATE TITULARIZARE 2016. REPARTIZARE – DETASARE PROFESORI TITULARIZARE. Primele rezultate la Titularizare vor fi publicate în data de 27 iulie, la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul Ministerului Educatiei. Contestatiile vor putea fi depuse în perioada 27 – 28 iulie la sediile ISJ, urmând ca rezultatele finale sa fie afisate pe data de 3 august. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza în sedinte publice organizate de inspectoratele scolare în zilele de 8 si 9 august, iar repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata este programata pentru perioada 26 – 29 august. În perioada 16-25 august se desfasoara detasarea la cerere sau în interesul învatamântului, etapa de mobilitate la care poate participa doar personalul didactic titular.

REZULTATE TITULARIZARE 2016 BUCURESTI, IASI, CONSTANTA, CLUJ. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza în sedinte publice organizate de inspectoratele scolare în zilele de 8 si 9 august. Transformarea posturilor si actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioada determinata ramase neocupate va avea loc pe 10 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2016. REPARTIZARE – DETASARE PROFESORI TITULARIZARE. Din promotia de absolventi ai anului 2016, la Titularizare au fost prezenti 3.162 de candidati. Din numarul total de cadre didactice înscrise, 11,5% s-au retras din motive personale sau medicale, iar 29 de candidati au fost eliminati din examen. Acestia nu vor mai fi repartizati pe posturi didactice sau catedre în anul scolar 2016 – 2017.

Poti citi si: REZULTATE TITULARIZARE 2016. Notele la Titularizare, afisate in 27 iulie 2016

Totul despre concursul de Titularizare din 2016

La nivelul judetului Iasi, din cei 1.141 de candidati, 98 au absentat, iar 47 s-au retras. Cele 996 de teze redactate de candidatii din Iasi vor fi evaluate în alte judete, judetul Iasi fiind, de asemenea, centru de evaluare la nivel national pentru cinci discipline.

Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate în învatamântul preuniversitar au fost publicate 4.442 posturi didactice pentru angajare pe perioada nedeterminata si 45.570 pentru angajare pe perioada determinata.

REZULTATE TITULARIZARE 2016. REPARTIZARE – DETASARE PROFESORI TITULARIZARE. Potrivit Ministerului Educatiei, concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învatamântul preuniversitar presupune promovarea unei probe practice sau inspectii speciale la clasa si a probei scrise. Astfel, doar candidatii care au obtinut minimum nota 5 (cinci) la inspectia speciala la clasa sau la proba practica pot participa la proba scrisa. În vederea ocuparii posturilor didactice/catedrelor vacante pe perioada nedeterminata (titularizabile), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 atât la proba practica în profilul postului, cât si la proba scrisa.

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza în sedinte publice organizate de inspectoratele scolare în zilele de 8 si 9 august. Transformarea posturilor si actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioada determinata ramase neocupate va avea loc pe 10 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2016 BUCURESTI, IASI, CONSTANTA, CLUJ. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata are loc în perioada 26-29 august 2016. Emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedra sunt programate în perioada 11-29 august.

În perioada 16-25 august se desfasoara detasarea la cerere sau în interesul învatamântului, etapa de mobilitate la care poate participa doar personalul didactic titular (anagajat pe perioada nedeterminata). Cadrele didactice care, în perioada 13-20 mai 2016, nu au depus cereri de înscriere pentru detasare la cerere, au aceasta posibilitate în zilele de 16 si 17 august, prin concurs specific.

REZULTATELE LA TITULARIZARE 2016

Stiri pe aceeasi tema

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL, 17 DECEMBRIE 2017. Concurenta castigatoare, aleasa in direct la Kanal D. Duminica, de la 21.30

Ioana Badulescu

EXATLON 20 MARTIE 2018. Live Kanal D. Eliminare surpriza! RAZBOINICI SAU FAIMOSI? Anca Surdu a parasit Exatlon

Ioana Badulescu

ELIMINARE EXATLON, KANAL D. Razboinicii au pierdut pentru a patra saptamana. Un concurent dintre Lupu, Alina si Roxana a fost eliminat

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult