-0.5 C
România
8 decembrie 2023
REZULTATE TITULARIZARE 2019. Edu.ro a publicat rezultatele. 11 profesori din Bucuresti au obtinut nota 10 la proba scrisa a examenului de titularizare
Viata bate filmul

REZULTATE TITULARIZARE 2016. Notele la Titularizare, in 27 iulie 2016. Repartizare profesori dupa Titularizare

REZULTATE TITULARIZARE 2016. NOTE TITULARIZARE 2016 ISJ. Primele rezultate la concursul de Titularizare 2016 sunt afisate de inspectoratele scolare judetene miercuri, 27 iulie 2016. Rezultatele la Titularizare sunt afisate atat la inspectoratele scolare judetene, cat si pe site-ul edu.ro. Dupa ce profesorii vor afla ce note au luat la Titularizare, dascalii vor fi repartizati pe posturi din invatamant. Amintim ca proba scrisa pentru ocuparea posturilor didactice sau a catedrelor vacante din invatamantul preuniversitar s-a desfasurat zilele trecute, rata de participare la proba scrisa fiind de 87,2%. HotWeek va actualiza cele mai noi informatii privind Rezultatele la examenul de Titularizare 2016.

REZULTATE TITULARIZARE 2016 – UPDATE 27 IULIE 2016. Dupa ce vor fi afisate primele Rezultate la Titularizare, profesorii nemultumiti vor putea depune contestatiile in perioada 27-28 iulie la sediile ISJ, urmand ca rezultatele finale sa se fie afisate in data de 3 august 2016.

REZULTATE TITULARIZARE 2016. NOTE TITULARIZARE 2016 ISJ. UPDATE 27 IULIE 2016. Profesorii asteapta cu emotie sa afle ce rezultate au obtinut la concursul national de Titularizare 2016. Pe parcursul zilei, HotWeek va actualiza principalele informatii privind Titularizarea, inclusiv datele transmise de Ministerul Educatiei.

Ministerul Educatiei a anuntat ca rata de participare la proba scrisa a examenului de Titularizare 2016 a fost de 87,20%, la nivel national fiind prezenti la examen 22.866 de candidati, peste 3.100 fiind absolventi din promotia 2016. Proba scrisa a examenului de Titularizare s-a desfasurat miercuri, 20 iulie, in 89 de centre de examen din intreaga tara.

Ce urmeaza dupa primele Rezultate la Titularizare 2016

REZULTATE TITULARIZARE 2016. Asadar profesorii vor afla primele Rezultate la Titularizare in data de 26 iulie 2016. Rata de participare la proba scrisă a examenului de titularizare a fost de 87,20 la sută, în total prezentându-se 22.866 de candidaţi, peste 3.100 fiind absolvenţi ai promoţiei 2016, a anunțat Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS). Un număr de 29 de candidaţi au fost eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Primele rezultate la Titularizare 2016 vor fi afișate miercuri 27 iulie la avizierul inspectoratelor școlare județene, pe site-ul Ministerului Educatiei – edu.rosi pe HotWeek.ro.

Citeste si: REZULTATE TITULARIZARE 2016. Cum a fost examenul de Titularizare de anul acesta

NOTE TITULARIZARE 27 IULIE 2016 ISJ. Subiectele si baremele integrale de la examenul de titularizare au fost publicate online de Ministerul Educatiei. 22,8 mii de profesori au candidat pentru cele 4.442 posturi pentru angajare pe perioada nederminata si 45.570 posturi pe perioada determinata, scoase la concurs de Ministerul Educatiei. Candidatii au avut de rezolvat varianta de subiecte numarul 1.

REPARTIZARE CANDIDATI TITULARIZARE 2016

REZULTATE TITULARIZARE 2016 ISJ. Conform calendarului de Titularizare, in 27 iulie se afiseaza primele rezultate, la sediile inspectoratelor scolare judetene (ISJ) si pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2016. In zilele de 27-28 iulie se depun contestatiile la sediile ISJ, iar in data de 3 august are loc afisarea rezultatelor finale la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul Ministerului Educatiei.

Urmeaza ca in 8-9 august sa aiba loc repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata, realizata in sedinte publice organizate de inspectoratele scolare, iar in 10 august transformarea posturilor si actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor ramase neocupate, in vedera angajarii pe perioada determinata.

In zilele de 26-29 august va avea loc repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata. Intre 11-29 august are loc emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedra. 

Calendar Titularizare 2016:

– 20 iulie proba scrisa
– 27 iulie afisarea primelor rezultate, la sediile inspectoratelor scolare judetene (ISJ) si pe site-ul http://titularizare.edu.ro/2016/
– 27-28 iulie depunerea contestatiilor la sediile ISJ
– 3 august afisarea ezultatelor finale la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul mentionat anterior.
– 8-9 august repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata, realizata in sedinte publice organizate de inspectoratele scolare
– 10 august transformarea posturilor si actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor ramase neocupate, in vedera angajarii pe perioada determinata
– 26-29 august repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata
– 11-29 august emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedra.

TITTULARIZARE 2016 – DETASAREA LA CERERE, INTRE  16-25 AUGUST

Primele rezultate vor fi publicate în data de 27 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educaţiei. Contestaţiile vor putea fi depuse în perioada 27 – 28 iulie la sediile ISJ, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe data de 3 august. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 8 şi 9 august, iar repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată este programată pentru perioada 26 – 29 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2016. Pentru concursul de ocupare a posturilor didactice, catedrelor vacante sau rezervate în învăţământul preuniversitar au fost publicate 4.442 posturi didactice pentru angajare pe perioadă nedeterminată şi 45.570 pentru angajare pe perioadă determinată.

Potrivit Ministerului Educaţiei, concursul de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar presupune promovarea unei probe practice sau inspecţii speciale la clasă şi a probei scrise. Astfel, doar candidaţii care au obţinut minimum nota 5 (cinci) la inspecţia specială la clasă sau la proba practică pot participa la proba scrisă. În vederea ocupării posturilor didactice/catedrelor vacante pe perioadă nedeterminată (titularizabile), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba practică în profilul postului, cât şi la proba scrisă.

REZULTATE TITULARIZARE 2016. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în zilele de 8 şi 9 august. Transformarea posturilor şi actualizarea listei posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioadă determinată rămase neocupate va avea loc pe 10 august.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată are loc în perioada 26-29 august 2016. Emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră sunt programate în perioada 11-29 august.

REZULTATE TITULARIZARE 2016. În perioada 16-25 august se desfăşoară detaşarea la cerere sau în interesul învăţământului, etapă de mobilitate la care poate participa doar personalul didactic titular (anagajat pe perioada nedeterminată). Cadrele didactice care, în perioada 13-20 mai 2016, nu au depus cereri de înscriere pentru detaşare la cerere, au această posibilitate în zilele de 16 şi 17 august, prin concurs specific.

Related posts

CE INSEAMNA CAND VISEZI COPIL MIC. SEMNIFICATIA viselor in care copiii au rolul pricipal

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 APRILIE 2015. Zvon: O concurenta MPFM4 este insarcinata?

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 34 REZUMAT, 22 MARTIE 2016. Cansu este uimita sa vada ca Cihan ii spune lui Gulseren ca o iubeste

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult