9.2 C
România
25 octombrie 2021
Life

RFI Romania se lanseaza la Sibiu. Patru ore de emisiuni speciale in direct din Piata Mare

RFI Romania se lanseaza la Sibiu, pe 89 FM, informeaza institutia media pe pagina sa electronica. Cu această ocazie jurnaliştii RFI România realizează vineri, 15 aprilie, 4 ore de emisiuni speciale în direct din Centrul de informare situat în Piaţa Mare.

Principalele teme ale actualităţii culturale din Sibiu vor fi prezentate de Mihaela Dedeoglu şi invitaţii ei în emisiunea Zebra, dimineaţa între 10:00 şi 13:00.

De la ora 16:00, Ovidiu Nahoi, redactor şef RFI România, realizează emisiunea Decriptaj în studioul mobil RFI având ca subiect Sibiul, oraşul multietnic şi multicultural. O adevărată fereastră a României către Europa Centrală, cu puternice legături economice şi culturale cu această zonă.

RFI a aniversat recent 25 de ani de prezenţă radio în România timp în care a promovat un jurnalism de calitate bazându-se pe două concepte cheie, libertate și responsabilitate. În această lume din ce în ce mai agitată RFI România rămâne un actor media care se interesează de ceea ce se întâmplă peste granițele țării, sprijinindu-se pe o echipă redacțională aflată la București şi Paris, dar și pe o rețea de corespondenți prezenți în mai mult de zece țări.

Partener: Asociaţia Ille et Vilaine Sibiu

Despre RFI România

RFI România difuzează programe în română şi în franceză consacrate actualităţii, culturii şi francofoniei. Cu o echipă de 25 de persoane la Bucureşti şi doi jurnalişti la Paris, RFI România difuzează zilnic 13 ore de programe proprii. Postul emite în FM la Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj, Sibiu, Timişoara şi Chişinău. Alte 60 de posturi de radio locale din ţară preiau o parte din programe.

Conform studiului CSOP – TNS din decembrie 2015, în ultimii doi ani RFI România a reuşit să fidelizeze şi să atragă noi categorii de public, ajungând la o audienţă zilnică de 5,7%.

Post de radio decorat în decembrie 2015 cu Ordinul Meritul Cultural în semn de apreciere pentru profesionalismul, obiectivitatea şi dăruirea puse în realizarea actului jurnalistic, impunându-se ca un exemplu de abordare responsabilă a informaţiei.

Stiri pe aceeasi tema

Pisica Exotic Shorthair, printre cele mai frumoase pisici din lume. Personalitate si caracteristici

Cristiana Petrariu Bota

Program de 1 Mai pe litoral: La ce evenimente poti participa in Mamaia, Vama Veche si Constanta

Cristiana Petrariu Bota

Mirela Boureanu Vaida s-a despartit in lacrimi de emisiunea Mireasa pentru Fiul Meu

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult