Viata bate filmul

ROBERT HU, CASTIGATOR NEXT STAR 11 FEBRUARIE 2016. VIDEO

ROBERT HU ESTE CASTIGATOR AL EDITIEI NEXT STAR DIN 11 FEBRUARIE 2016. Robert Hu este concurentul din prima editie NEXT STAR 2016 care a primit cele mai mari note, conform noii jurizari a showului. Mai jos puteti vedea VIDEO cu momentul lui Robert Hu.

NEXT STAR 11 FEBRUARIE 2016. Robert Hu are 14 ani si este din Bucuresti. Pustiul stie limba română și vorbeste si un pic de chineză, iar chipul îi trădează originile. La doi ani era să fie exmatriculat de la grădiniță. Motivul? Nu stătea locului o clipă. Ba mai mult, toți copii erau inspirați de el. Era un fel de lider al boacănelor.

NEXT STAR 11 FEBRUARIE 2016. De-a lungul copilăriei a făcut șah, înot, muzică, pian, iar pentru că i-a plăcut sportul, părinții l-au dus la cursuri de arte marțiale mixte. La cinci ani participa deja la prima sa competiție internatională.

ANDREEA BRAGA, NEXT STAR 2016. Andreea, vocea incredibila din Rep. Moldova

NEXT STAR 11 FEBRUARIE 2016. Acum are 14 ani și e foarte aproape de centura neagră, iar ceea ce face e marea lui pasiune. Un pic speriați, jurații l-au întrebat timid ce a pregătit. Ei bine, cuvintele sunt de prisos!

Din 11 februarie a inceput un NOU SEZON „Next Star”, la Antena 1!

Stiri pe aceeasi tema

TRADAREA EPISODUL 102 REZUMAT, 2 APRILIE 2015. Cemile si Arif au depus actele pentru a se casatori

Delia Ion

GRILA SALARIZARE LEGEA SALARIZARII. GRILA SALARIZARE EDUCATIE, SANATATE, ADMINISTRATIE LOCALA (draft)

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 7 IUNIE 2017. Italia si Spania, amicale puternice cu echipe din America de Sud

Bogdan

1 comment

Avatar
VIOREL 12 februarie 2016 at 9:46 pm

a cui pila este?

Raspuns

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult