-2.9 C
România
28 noiembrie 2020
Robert Negoita
Social

Robert Negoita, primarul Sectorului 3, la DNA in calitate de suspect

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a mers, joi dimineata, la sediul DNA, unde a fost audiat in calitate de suspect, transmit televiziunile de stiri. Potrivit precizarilor oferite chiar de Robert Negoita, ar fi vorba despre o plangere facuta de Sorin Blejnar in anul 2009.

„Este vorba despre o plângere făcută de Sorin Blejnar în 2009”, a declarat Robert Negoiță jurnaliștilor, în fața sediului DNA.

Robert Negoita a declarat ca faptele pentru care a fost audiat la DNA sunt din perioada in care activa in managementul privat.

Intrebat de jurnalisti daca va mai candida la Primaria Sectorului 3, Robert Negoit a raspuns afirmativ, subliniind ca faptele sunt din perioada in care nu era primar.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor si culturii. Spune „nu” tabloidizarii presei din Romania! Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Ne poti scrie pe adresa hotweek.ro@gmail.com

Stiri pe aceeasi tema

6 DIN 49: A FOST CASTIGAT MARELE PREMIU IN VALOARE DE 2 MILIOANE EURO

Bogdan

Statutul politistului va fi modificat, MAI discuta noile prevederi cu sindicatele

Ioana Badulescu

Minivacanta de 1 Mai aglomereaza punctele de frontiera la granita cu Ungaria

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult