Robert Negoita si-a dat demisia de la PSD Bucuresti, Gabriela Firea este noul presedinte al organizatiei

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 9, 2016 17:11

Robert Negoita si-a dat demisia de la PSD Bucuresti, Gabriela Firea este noul presedinte al organizatiei

Robert Negoita si-a dat demisia de la PSD Bucuresti, a anuntat, marti, presedintele PSD Liviu Dragnea, care a mentionat ca Gabriela Firea este noul presedinte al organizatiei. Totodata, Dragnea a precizat, dupa sedinta conducerii PSD, ca Gabriela Firea este prima optiune a partidului ca si candidat la Primaria Capitalei.

In ceea ce priveste candidatii la sectoare, Dragnea a spus ca inca se fac sondaje si a adaugat ca in curand se va anunta decizia finala.

„A fost o situatie neplacuta in organizatia Bucuresti si neavand de gand sa las sa se perpetueze, am luat niste decizii. Robert Negoita a decis astazi sa se retraga din functia de presedinte a organizatiei municipale a PSD Bucuresti si am propus-o pe Gabriela Firea la conducerea organizatiei, pentru ca sansele sale sa creasca, ea fiind prima optiune ca si candidat la Primaria Capitalei”, a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai precizat ca Robert Negoita a fost numit secretar regional pe Bucuresti Ilfov pentru a ajuta si campania de la Ilfov si de la Bucuresti.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.