-2.4 C
România
5 decembrie 2021
ROBERT SI NICUSOR, BILIARD LA NEXT STAR DIN 17 MARTIE 2016. VIDEO
Viata bate filmul

ROBERT SI NICUSOR, BILIARD LA NEXT STAR DIN 17 MARTIE 2016. VIDEO

ROBERT SI NICUSOR, BILIARD LA NEXT STAR DIN 17 MARTIE 2016. Robert si Nicusor sunt doi pusti care au jucat Biliard la superlativ pe scena NEXT STAR de joi, 17 martie. Atat Robert, cat si Nicusor, sunt campioni nationali la biliard si pe scena au dovedit cat sunt de buni la acest joc.

Cei doi pusti au primit patru stelute verzi de la juriul NEXT STAR. „Eu nu am reusit sa joc biliard nici la varsta asta. Biliardul adevarat se joaca cum au facut ei acum. S-ar putea sa devina campioni. Sa ne bucuram ca au fost la NEXT STAR si ca i-am vazut de cand erau mici”, a spus CRBL.

ROBERT SI NICUSOR, BILIARD LA NEXT STAR DIN 17 MARTIE 2016. „Am apreciat ca nu au folosit schema de cartier. Ei sunt pe sport si inteligenta. Degeaba il intelegi si vezi, daca nu executi cum trebuie. Sunt niste scheme de antrenament”, a adaugat si Pepe.

DARIUS COCOS, NEXT STAR 17 MARTIE 2016. VIDEO. Un talent inegalabil, juriul a fost in extaz

LUCA MARIN, LA NEXT STAR DIN 10 MARTIE 2016. VIDEO. Pustiul care cucerit juriul de la Next Star

„Pentru a ajunge sa joci biliard trebuie sa fii foarte calm sa ai precizie si rabdare. Biliardul nu e chiar atat de greu. Daca te antrenezi o sa-ti intri in mana. As vrea sa particip la un campionat mondial”, a spus Robert, inainte sa arate cat de talentat este la biliard.

ROBERT SI NICUSOR, BILIARD LA NEXT STAR DIN 17 MARTIE 2016. „Suntem adversari in competitii. Nicusor e mai bun la loviturile sarite, eu sunt mai bun la efecte, sunt mai calm ca el. Suntem egali, castiga el la un concurs, dupa castig eu. Noi vrem sa impresionam cu lovituri artistice”, a mai spus campionul Robert.

Juriul si publicul au ramas impresionati de talentul celor doi concurenti la biliard. Au facut show pe scena NEXT STAR.

„A fost greu, era cameramanul care ne incurca, dar am reusit sa facem totul bine”, a spus Robert, dupa ce a iesit de pe scena NEXT STAR. Ramane sa vedem daca ei vor castiga editia NEXT STAR.

VEZI AICI CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR DE JOI, 17 MARTIE 2016

EVA TIMUS A FACUT RAVAGII PE SCENA NEXT STAR DE JOI, 17 MARTIE 2016. VIDEO

 

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 4. Fanii celui mai iubit cuplu al sezonului nemultumiti de staf

Delia Ion

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. Inima ta va ramane acolo unde s-a simtit cu adevarat acasa langa mine!

Delia Ion

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 41 REZUMAT, 16 MAI 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult