Turcescu
Politica

Robert Turcescu, precizari cu privire la candidatura sa la Primaria Sectorului 5

Jurnalistul Robert Turcescu a adus o serie de precizari cu privire la candidatura sa la Primaria Sectorului 5. Intr-o postare pe Facebook, Turcescu sustine ca nu candideaza la Primaria Sectorului 5 din partea Miscarii Populare.

„ATENTIE: informatia privind candidatura mea la Primaria Sectorului 5 din partea Miscarii Populare este falsa. Regret sa constat ca agentia Mediafax nu a preluat precizarile facute inca de ieri de Eugen Tomac pe acest subiect. Ca sa fie clar: nu candidez la Primaria Sectorului 5 din partea Miscarii Populare”, a scris Turcescu pe pagina sa personala de Facebook.

Eugen Tomac a explicat ca Robert Turcescu nu va candida la Primaria Sectorului4, insa a explicat ca va ajuta formatiunea politica infiintata de Traian Basescu pe partea de comunicare.

„Robert Turcescu nu va candida din partea Mişcării Populare. Este adevărat că ne va ajuta pe partea de comunicare, dar atât”, a declarat Eugen Tomac.

Stiri pe aceeasi tema

Legea care interzice executarea silita a conturilor partidelor in timpul campaniei electorale a fost promulgata

Cristiana Petrariu Bota

Victor Ponta: Cota unica va ramane la 16%

Bogdan

Premierul Ciolos: Eroilor martiri ai Revolutiei le datoram schimbarea pentru totdeauna a istoriei Romaniei

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult