Fostul Presedinte al Camerei Deputatilor, pleaca de la Parlament si de la PNL
Politica

Roberta Anastase, insarcinata in luna a 8-a, isi ia o pauza de la activitatea parlamentara si din PNL

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, isi ia o pauza din Parlament, dar si din PNL, pentru a se dedica vietii personale. Roberta Anastase, copresedinte al PNL Prahova, se pregateste”pentru cea mai mare realizare a vietii” sale si nu se mai gandeste la proiectele politice. Roberta Anastase a intrat in concediu prenatal, iar atributiile sale de copresedinte al PNL Prahova au fost preluate de prim-vicepresedintele organizatiei, deputatul George Ionescu.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, in varsta de 39 de ani, este insarcinata in 8 luni si a intrat in concediu prenatal. Roberta Anastase are o relatie durabila, de 17 ani, cu omul de afaceri Victor Farca, alaturi de care si-a unit destinele in 2013.

La nunta, gazduita de domeniul Stirbey, au participat sute de invitati, remarcandu-se nume sonore din politica romanesca: Elena Udrea, Elena Basescu, Anca Boagiu, parteneri de afaceri de-ai sotului sau, colegi de partid, dar si politicieni din tabara opusa celei din care face parte Roberta Anastase.

Fostul presedinte al Camerei Deputatilor a anuntat ca va naste la Bucuresti.

Stiri pe aceeasi tema

Ecaterina Antronescu, schimb de replici la o televiziune de stiri pe tema bancnotelor mototolite in fata studentilor de la Politehnica

Cristiana Petrariu Bota

Andronescu la Congresul PSD: Mi-as dori sa ne spunem opinia pana ce nu incep voturile

Ioana Badulescu

Noua lege electorala, o reforma la nimereala – DW

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult