5.7 C
România
22 octombrie 2020
RODICA TUDOR - X FACTOR, OCTOMBRIE 2015. VIDEO. Rodica, o concurenta norocoasa si talentata
Viata bate filmul

RODICA TUDOR – X FACTOR, OCTOMBRIE 2015. VIDEO. Rodica, o concurenta norocoasa si talentata

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Surprize la X FACTOR, editia din 2 octombrie. Rodica Tudor este o concurenta deosebit de talentata, dar si de norocoasa, ea aflandu-se pentru a treia oară la concursul difuzat de Antena 1! Daca in editiile trecute X FACTOR nu a avut noroc, de data aceasta a reusit. Rodica Tudor s-a dat cu mirul norocos de la Arsenie Boca și a cântat dumnezeiește.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Rodica Tudor este din Prahova si prima data cand a participat la concursul X FACTOR avea 23 de ani si era studenta. Nu a reusit sa ajunga unde vroia, dar in editia din 2015, a avut noroc.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Rodica Tudor a venit pentru prima data la X FACTOR in urma cu doi ani, insa nu a reusit sa treaca de Bootcamp-ul X FACTOR. Ea, Rodica Tudor, nu vrea să renunțe niciodată la visul său. Și pentru că e ambițioasă, iar talentul nu i-l poate lua nimeni, în această seară se află pentru a treia oară pe scena X Factor.

Sidonia Prodan, X FACTOR 2 octombrie 2015: Cea mai frumoasa voce, pe scena X Factor cu piesa Aliciei Keys

X FACTOR ROMANIA, 2 OCTOMBRIE 2015. LIVE ANTENA 1. AMIR, concurentul care a primit trei de DA

Fată frumoasă, cu ochi blânzi, Rodica Tudor cântă pentru părinții ei. Formează o familie încercată de multe probleme, iar asta e răsplata pe care o poate oferi un copil de 25 de ani.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. 2013 a fost primul an în care a venit la X Factor, și-a dorit enorm să ajungă în Galele Live, dar Bootcamp-ul a fost proba finală pentru prahoveancă. Rodica Tudor a suferit, și-a stabilit obiective și mai mărețe. Nici 2014 nu a fost anul ei, dar se zice că a treia oară e cu noroc, nu?!

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Într-o rochie albă, ca un înger, Rodica Tudor a cântat, cu tot sufletul, o piesă „de pus la rană” (cum a zis Brenciu) – „Haleluia”.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Jurații o cunoșteau din edițiile trecute și asta au avut de spus: „Ai progresat, șansa ta există. Bravo!”. Anul n-a trecut degeaba, iar munca Rodicăi primit 3DA!

Stiri pe aceeasi tema

Bogdan Bolohan in semifinala ROMANII AU TALENT 2015: Moment dedicat tatalui meu

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 27 FEBRUARIE 2015. Ana era incojurata de baieti si in viata de afara

Delia Ion

VOCEA ROMANIEI, 11 SEPTEMBRIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. Concurentii de la Vocea Romaniei i-au impresionat pe jurati

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult