RODICA TUDOR - X FACTOR, OCTOMBRIE 2015. VIDEO. Rodica, o concurenta norocoasa si talentata
Viata bate filmul

RODICA TUDOR – X FACTOR, OCTOMBRIE 2015. VIDEO. Rodica, o concurenta norocoasa si talentata

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Surprize la X FACTOR, editia din 2 octombrie. Rodica Tudor este o concurenta deosebit de talentata, dar si de norocoasa, ea aflandu-se pentru a treia oară la concursul difuzat de Antena 1! Daca in editiile trecute X FACTOR nu a avut noroc, de data aceasta a reusit. Rodica Tudor s-a dat cu mirul norocos de la Arsenie Boca și a cântat dumnezeiește.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Rodica Tudor este din Prahova si prima data cand a participat la concursul X FACTOR avea 23 de ani si era studenta. Nu a reusit sa ajunga unde vroia, dar in editia din 2015, a avut noroc.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Rodica Tudor a venit pentru prima data la X FACTOR in urma cu doi ani, insa nu a reusit sa treaca de Bootcamp-ul X FACTOR. Ea, Rodica Tudor, nu vrea să renunțe niciodată la visul său. Și pentru că e ambițioasă, iar talentul nu i-l poate lua nimeni, în această seară se află pentru a treia oară pe scena X Factor.

Sidonia Prodan, X FACTOR 2 octombrie 2015: Cea mai frumoasa voce, pe scena X Factor cu piesa Aliciei Keys

X FACTOR ROMANIA, 2 OCTOMBRIE 2015. LIVE ANTENA 1. AMIR, concurentul care a primit trei de DA

Fată frumoasă, cu ochi blânzi, Rodica Tudor cântă pentru părinții ei. Formează o familie încercată de multe probleme, iar asta e răsplata pe care o poate oferi un copil de 25 de ani.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. 2013 a fost primul an în care a venit la X Factor, și-a dorit enorm să ajungă în Galele Live, dar Bootcamp-ul a fost proba finală pentru prahoveancă. Rodica Tudor a suferit, și-a stabilit obiective și mai mărețe. Nici 2014 nu a fost anul ei, dar se zice că a treia oară e cu noroc, nu?!

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Într-o rochie albă, ca un înger, Rodica Tudor a cântat, cu tot sufletul, o piesă „de pus la rană” (cum a zis Brenciu) – „Haleluia”.

X FACTOR, 2 OCTOMBRIE 2015. Jurații o cunoșteau din edițiile trecute și asta au avut de spus: „Ai progresat, șansa ta există. Bravo!”. Anul n-a trecut degeaba, iar munca Rodicăi primit 3DA!

Stiri pe aceeasi tema

KOSEM EPISODUL 55 REZUMAT, 18 DECEMBRIE 2017

Delia Ion

MPFM 14 IULIE 2015. Cristina si Andrei: Show-ul Mireasa pentru fiul meu a reprezentat locul in care ne-am unit destinele!

Delia Ion

MPFM 30 OCTOMBRIE 2015. Cristiana MPFM4 a revenit la lookul cu care a intrat in competitie cu un an in urma

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult