ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a invins-o in primul tur pe Evghenia Rodina

Delia Ion
By Delia Ion mai 24, 2015 18:12

ROLAND GARROS 2015. Simona Halep a invins-o in primul tur pe Evghenia Rodina

Simona Halep si-a confirmat statutul de favorita in intalnirea cu Evghenia Rodina, din primul tur al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Halep a invins-o mai greu decat era de asteptat pe sportiva din Rusia, scor 7-5, 6-4, la capatul a o ora si 16 minute de joc efectiv.

A fost o intalnire in care Simona (nr.3 WTA) a fluctuat de la o evolutie foarte buna care a adus tuturor aminte ca este finalista ultimei editii, la scaderi de ritm inexplicabile care i-au dat posibilitatea adversarei sa-i puna probleme serioase.

Plusul de valoare dar si de experienta in competitii de un asemenea nivel s-a dovedit decisiv astfel incat compatrioata noastra a punctat decisiv in cateva momente decisive ale partidei.

In turul doi, Simona Halep va evolua impotriva tenismenei croate Mirjana Lucici-Baroni, a 70-a jucatoare a lumii, care a dispus de americanca Lauren Davies, scor 6-3, 3-6, 6-3.

Este ocazia ca Halep sa se revanseze in fata sportivei croate dupa infrangerea suferita in fata acesteia anul trecut la US Open, in singura intalnire directa dintre cele doua tenismene.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.