ROLAND GARROS 2017. Simona Halep a promovat in semifinale unde o va infrunta pe Karolina Pliskova

Delia Ion
By Delia Ion iunie 7, 2017 18:28

ROLAND GARROS 2017. Simona Halep a promovat in semifinale unde o va infrunta pe Karolina Pliskova

ROLAND GARROS 2017. Simona Halep este semifinalista la Roland Garros dupa ce a dispus in sferturi de Elina Svitolina (Ucraina, nr.6 ATP), in trei seturi extrem de spectaculoase, scor final 3-6, 7-6, 6-0, al capatul a 2 ore si 8 minute de joc efectiv.

ROLAND GARROS 2017. A fost un inceput furibund de partida din partea Svitolinei care a demonstrat in primul set un tenis de mare calitate. A castigat de doua ori pe serviciul lui Halep si a dus scorul la 5-0. Simona a incercat sa revina in joc cu un break insa sportiva din Ucraina a reusit sa incheie setul la 6-3.

ROLAND GARROS 2017. Svitolina a ramas la conducerea jocului si in mare parte din setul 2. A reusit sa castige din nou de doua ori pe serviciul constantencei si a dus scorul la 5-1. A fost momentul in care Halep a inceput sa echilibreze intalnirea. A egalat in set la 5 dupa ce Svitolina a ratat o minge de meci. In urmatoarele doua game-uri fiecare dintre jucatoare si-a castigat serviciul si setul a fost trimis in tie-break.

Svitolina a avut minge de meci la 6-5 insa Halep a revenit din nou senzational si, dupa trei puncte consecutive, a castigat setul cu 8-6 in tie-break si 7-6 la game-uri.

In cel de-al treilea set, pe teren a existat o singura jucatoare: Simona Halep. Campioana noastra a realizat un set de exceptie nelasant niciun game adversarei. Un 6-0 sec care a demonstrat perfect raportul de forta din teren dintre cele doua jucatoare.

In penultimul act al competitiei, Simona Halep o va intalni pe Karolina Pliskova (Cehia, nr.2 mondial) care a dispus in sferturi de Caroline Garcia cu scorul de 7-6, 6-4.

In meciurile directe, Halep o conduce pe Karoline Pliskova cu 4-1.

Prin prezenta in semifiale, Simona Halep si-a asigurat un cec in valoare de 530.000 de euro si 780 de puncte in topul WTA.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.