ROLAND GARROS 2017. SIMONA HALEP s-a calificat in turul 3 al turneului de la Paris

Delia Ion
By Delia Ion iunie 1, 2017 20:46

ROLAND GARROS 2017. SIMONA HALEP s-a calificat in turul 3 al turneului de la Paris

ROLAND GARROS 2017. Simona Halep s-a calificat in turul 3 al turneului de Grand Slam de la Roland Garros dupa ce a dispus in numar minim de seturi de Tatjana Maria (Germania, nr.102 WTA), scor final 6-4, 6-3, la capatul a o ora si 24 de minute de joc efectiv.

ROLAND GARROS 2017. A fost un meci mai echilibrat decat o arata locurile din topul WTA, diferenta neta in favoarea compatrioatei noastre. Dupa opt game-uri disputate din primul set, scorul era egal, 4-4, dupa ce fiecare dintre cele doua jucatoare si-au castigat serviciul pana la 2-2 si apoi a urmat patru break-uri consecutive, cate doua de fiecare parte.

ROLAND GARROS 2017. Simona a mai castigat odata pe serviciul adversarei sale si apoi a inchis setul la 6-4 insa Tatjana Maria era departe de a fi jucat rolul victimei sigure.

Setul secund a inceput cu cate un game castigat de fiecare dintre cele doua combatante insa apoi Halep a reusit un break pe care l-a pastrat pana spre final. La scorul de 5-3, campioana noastra s-a impus din nou contra serviciului si a facut 6-3.

Victorie a Simonei Halep care o va intalni in urmatoarea faza a competitiei pe rusoaica Daria Kasatkina (nr.28 mondial) care a invins-o azi pe Marketa Vondrousova cu scorul de 7-6, 6-4.

Halep si Kasatkina s-au mai intlnit o singura data, in finala turneului de tenis de la Miami 2016 cand constanteanca s-a impus cu 6-3, 7-5.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.