7.9 C
România
19 octombrie 2021
Life

Romania a fost exclusa din Eurovision, insa melodia lui Ovidiu Anton ramane pe albumul oficial al concursului

Romania a fost exclusa din concursul Eurovision din cauza datoriilor televiziunii publice, insa EBU a anuntat ca melodia lui Ovidiu Anton – Moment of Silence – va ramane pe albumul oficial al concursului. Moment of Silence este melodia cu care Ovidiu Anton ar fi trebuit sa reprezinte Romania pe scena Eurovision de la Stockholm.

Totodata, piesa lui Ovidiu Anton va putea fi ascultata si descarcata online, ca o favoare pentru artist, transmite Eurovision.tv. Oricum, CD-ul oficial a fost deja produs, iar acesta contine si piesa cu care ar fi trebuit sa participe Romania la Eurovision.

“CD-ul oficial ce contine piesele participante la concursul Eurovision din 2016 a fost deja produs, iar acesta contine intr-adevar si cantecul cu care ar fi trebuit sa participe Romania. Ca o favoare pentru artist, EBU a decis sa permita in continuare descarcarea variantei digitale a cantecului”, se arata pe pagina www.eurovision.tv.

Te-ar putea interesa si: Romania, exclusa din concursul Eurovision 2016. Detalii

Ovidiu Anton – Moment of silence. Asculta piesa care a castigat finala Eurovision Romania 2016

Amintim ca EBU a decis, vineri, ca Romania sa fie exclusa din concursul Eurovision 2016 din cauza datoriilor pe care TVR le are fata de European Broadcasting Corporation. Organizatia televiziunilor publice din Europa, European Broadcasting Union (EBU), retrage accesul TVR la toate serviciile statelor membre, din cauza faptului ca, in mod repetat, nu si-a platit datoriile catre aceasta uniune. Datoriile invocate acum de EBU se ridica la 16 milioane de franci elvetieni.

Stiri pe aceeasi tema

O fotografie a romanului Eduard Gutescu, inclusa in topul National Geographic 2015

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 28 OCTOMBRIE: Andrei este tentat de a forma un cuplu

Bogdan

PE a adoptat directiva referitoare la drepturile de autor pe internet. Google News, YouTube si Facebook printre companiile care vor fi direct afectate

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult