Romania a luat o decizie de urgenta, dupa atacurile de la Londra

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 23, 2017 13:28

Romania a luat o decizie de urgenta, dupa atacurile de la Londra

Romania a decis sa aplice masuri de securitate sporite, dupa atacurile de la Londra, soldate cu cel putin cinci morti si 40 de raniti. Autoritatile romane au inasprit masurile de securitate la ambasadele si consulatele straine, cladirile misiunilor diplomatice fiind pazite de mai multe forte de ordine, informeaza Digi 24.

Cel mai important obiectiv la care Jandarmeria Bucuresti a anuntat ca a intarit dispozitivul de securitate este sediul Ambasadei Marii Britanii. Aici era deja instalat un echipaj antitero al SRI. Fortele de ordine au fost trimise si la Scoala Britanica din Capitala.

Vezi si: Atac la Londra. MAE: Doi cetateni romani se afla printre victime. Precizari oferite de ambasadorul Romaniei la Londra

Noile masuri de securitate vor ramane in vigoare cel putin pana saptamana viitoare, cand Printul Charles al Marii Britanii face o vizita oficiala la Bucuresti, prima dupa 19 ani.

Cel putin cinci oameni au murit si 40 au fost raniti intr-un atac terorist ce a avut loc, miercuri, in Londra. Autoritatile din Marea Britanie au anuntat ca atacatorul a fost ucis.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.