Parlamentul European a votat pentru renuntarea la ora de vara. Cand se face ultima ajustare a ceasurilor
Breaking News

Romania a trecut la ora de vara. Ceasurile au fost date inainte in peste o suta de state ale lumii

România a trecut, în această noapte, la ora de vară. Ora 3:00 a devenit ora 4:00, iar ziua de duminica este cea mai scurtă zi din 2018. De duminica şi până pe 28 octombrie, când România va reveni la ora de iarnă, diferenţa dintre ora oficială a României şi Timpul Universal (GMT) va fi de trei ore. Ceasurile au fost date înainte în peste o sută de state ale lumii.  

Recent, Parlamentul European a cerut Comisiei Europene să evalueze avantajele şi dezavantajele schimbării orei de iarnă şi de vară, nefiind exclusă renunţarea la această schimbare a orei.

Si CFR Călători si-a adaptat programul la ora oficială de vară, dar mersul trenurilor nu a fost modificat – anunţă compania.

Trenurile de călători aflate în circulaţie după ora 3:00, care a devenit ora 4:00, şi-au continuat mersul până la staţia de destinaţie.

Având în vedere că şi în ţările vecine trecerea la ora de vară se face în acelaşi timp, între staţiile de frontieră cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Ucraina şi Bulgaria, garniturile vor circula după graficele din mersul de tren în vigoare.

Călătorii pot găsi informaţii suplimentare despre orarul curselor feroviare pe pagina de internet a companiei, la numerele de telefon speciale sau direct în gări.

 

Stiri pe aceeasi tema

America este atat de puternica, incat singura tara care ar putea s-o distruga este ea insasi

Cristiana Petrariu Bota

Motiunea de cenzura nu s-a mai votat din lipsa de cvorum, unii parlamentari din PSD s-au imbolnavit inainte de vot

Cristiana Petrariu Bota

S-a adoptat proiectul care obliga angajatorii sa acorde zile libere platite pentru parinti

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult