Extrasul de plan cadastral poate fi obtinut online de catre notari in toate orasele din Romania
Economie

Romania, o tara a contrastelor! Salariile si economia cresc, insa jumatate dintre tineri vor sa plece in strainatate

România continuă să fie o ţară a contrastelor, deşi economia şi salariile cresc, iar oferta de jo­buri este mai mare decât cere­rea, jumătate dintre tineri au planuri concrete să plece din ţară, ceea ce va lovi în plin economia peste câţiva ani.

Rezultatele unui sondaj arată că 47% din tinerii români au planuri concrete de a pă­răsi ţara, a spus prof. univ. dr. Dumitru Sandu de la Facultatea de sociologie şi asis­tenţă socială a Universităţii din Bu­cureşti, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Economia României va fi lovită în plin exact când are nevoie să crească mai mult, pentru că va rămâne fără forţa de muncă cea mai bună.

Stiri pe aceeasi tema

Mega Mall s-a deschis in cartierul Pantelimon, desi lucrarile nu au fost finalizate

Cristiana Petrariu Bota

National Bank of Greece a confirmat ca va vinde in scurt timp Banca Romaneasca

Delia Ion

Comisia Europeana avertizeaza ca Romania ar putea ramane fara fonduri europene daca se aplica modificarile la Codul Administrativ

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult