Economie

Romania pierde productia Dacia Sandero in fata uzinelor din Maroc, Tanger si Casablanca

Romania pierde productia Dacia Sandero in fata uzinelor din Maroc, Tanger si Casablanca. Potrivit presei franceze, reprezentantii Renault au confirmat informatia potrivit careia uzina din Mioveni pierde productia hatchback-ului Sandero in favoarea a trei uzine din Maroc, Tanger si Casablanca.

Mark Suss, manager in cadrul Renault si responsabil cu marca Dacia, a declarat ca modelul Sandero isi va schimba mixul de productie in cele trei uzine in care sunt fabricate automobilele Dacia in acest moment.

Fabrica Dacia de la Mioveni, Arges, va ramane fara modelul Sandero, care va fi asamblat exclusiv in Maroc, in Tanger si Casablanca, incepand cu a treia generatie, in timp ce in Romania va fi produs doar Sandero Stepway, alaturi de Duster.

Potrivit declaratiilor facute la Paris de reprezentantii companiei franceze, la intrebarea profit.ro, la Mioveni vor fi produse si „alte modele”, alaturi de Duster si Sandero Stepway. Cel mai probabil este vorba despre viitorul crossover, ce va lua locul actualului Lodgy si care ar putea sa se numeasca chiar Grand Duster.

 

 

Stiri pe aceeasi tema

TAXA AUTO 2016 va fi inlocuita cu doua taxe: Impozit si taxa inclusa in pretul carburantilor

Cristiana Petrariu Bota

OMV Petrom a inregistrat pierderi masive din cauza scaderii pretului petrolului

Cristiana Petrariu Bota

ANAF explica ce categorie de contribuabili poate beneficia de deducerea personala

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult