7.6 C
România
15 octombrie 2021
MApN: Comandamentele NATO din Romania vor functiona la Bucuresti
Externe

Romania, printre tarile cele mai implicate in actiunile NATO

Romania face parte dintr-un top sapte al celor mai implicate tari in actiunile NATO. Intr-un comunicat transmis de Comandamentul Aliat pentru Transformare, citat de Romania Libera, se precizeaza ca Romania face parte din grupul celor sapte tari considerate cele mai implicate in actiunile NATO.

“Aceste națiuni sunt principalii contributori la capacitățile NATO, prin contribuțiile lor naționale și prin bugetele alocate Apărării”, se mentioneaza in documentul citat.

În acest context, ambasadorii la NATO ai celor șapte țări au fost invitați, în ultimele zile, în SUA, la sediul Comandamentului Aliat pentru Transformare din Norfolk. De asemenea, cei șapte ambasadori au făcut și o vizită la bordul portavionului USS Dwight D. Eisenhower.

România este reprezentată la sediul NATO din Bruxelles de ambasadorul Stelian Stoian.

Alături de el, la vizita în SUA au participat ambasadorii la NATO ai Belgiei, Danemarcei, Portugaliei, Sloveniei, Spaniei și SUA.

Stiri pe aceeasi tema

MOLDOVA. Guvernul Sturza a fost respins, criza de la Chisinau se amplifica

Cristiana Petrariu Bota

UE se pregateste de o cursa cu obstacole: Negocieri Brexit, o confruntare cu Trump pe subiectul taxarii, o eventuala provocare din Italia privind deficitul si reformele critice ale zonei euro

Ioana Badulescu

Sute de refugiati au fortat granita dintre Serbia si Ungaria si se indreapta spre nord-est. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult