ANGHEL IORDANESCU
Sport

ROMANIA – SIONI BOLNISI 1-0 (0-0), la capatul unei partide dezamagitoare

Anghel Iordanescu, selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a dat un interviu postului tv Digi Sport in cadrul caruia a tinut sa traga cateva concluzii dupa partida amicala pe care reprezentativa noastra divizionara a sustinut-o impotriva echipe Sioni Bolnisi.

Chiar daca Romania s-a impus cu scorul de 1-0, Iordanescu s-a arata extrem de nemultumit de o serie de tineri pe care i-a titularizat in ideea de a-i vedea cat mai mult la lucru.

Mai mult decat atat, selectionerul nu a avut deloc senzatia ca dintre cei 10 debutanti cu care a inceput partida, sunt prea multi care pot „aspira la tricoul echipei nationale”.

„Din punctul meu de vedere, prima repriza nu m-a multumit. Nu cred ca as avea ceva de punctat, decât faptul ca am avut in teren 10 debutanti. Daca nu ma insel, doar Balgradean are o convocare. Spuneam in conferinta de presa ca vreau sa vad jucatorii tineri, sa vad cine ne da sperante pentru viitor. Prima repriza nu mi-a adus satisfactie, iar tinerii pe care i-am fortat sa vina la echipa nationala nu mi-au dat senzatia ca pot aspira la tricoul nationalei. Am avut o posesie mai buna in a doua repriza, când au intrat jucatorii Stelei. Iar victoria este pe deplin meritata. Sincer, as putea remarca pe cineva, dar as vrea ca nominalizarile sa le fac la finalul turneului”, a declarat Iordanescu la microfonul DigiSport.

Selectionerul asteapta ca echipa sa confirme in meciul cu Moldova: „Nu cred ca se poate discuta despre oboseala. Suntem intr-o perioada de pregatire, jucatorii sunt obisnuiti cu astfel de antrenamente, de cantonamente. Astept ca echipa sa confirme cu Moldova. As vrea ca jucatorii sa imi arate ca increderea mea poate fi rasplatita printr-un joc bun. Sper ca jocul sa aiba mai multa claritate”, a precizat Iordanescu.

Reprezentativa divizionara a Romaniei a castigat, cu scorul de 1-0, partida amicala disputata, marti, pe stadionul Mardan (Antalya), in compania echipei georgiene Sioni Bolnisi, in cadrul stagiului de pregatire din Antalya.
Unicul gol al meciului a fost marcat de Dumitras ’65.

Urmatorul meci va avea loc, sâmbata, de la ora 17.00, cu Moldova.

Articole asemănătoare

SIMONA HALEP ramane a doua jucatoare a lumii in timp ce IRINA BEGU a urcat tri pozitii in topul WTA

Delia Ion

Cristian Tudor Popescu, suparat pe Simona Halep: A devenit aroganta

Lucy Ionesco

BILETUL ZILEI 29 IANUARIE 2015. Sevilla, pe cartea atacului!

Bogdan